Mordeo Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 https://www.liveleak.com/view?t=kVIJo_1569736006 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 No bo takie rzeczy tylko w Rosji , Jak można pływać z podczepioną przyczepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pinciu Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Ja tam widzę same plusy. Przyczepki nie ukradną to raz. Dwa, to, że za parking nie płaci. Trzy, nie traci czasu na slipowanie, wyciagarka hak i można wracać do domu. Rosjanie to mają łeb na karku;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kristofer232 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 I tak dobrze że auto odczepione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skalaar Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie wiem, jakoś tak tytuł skojarzył mi się z takim starym żarcikiem:-Tato, Tato, czemu świeczka gaśnie jak się na nią dmucha..?- A bo ...tego...no.. ja Ci dam gówniarzu dmuchać na świeczkę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Widzialem takich co i samochodu nie odpieli ale tamten zestaw jakos juz nie chcial plywac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mordeo
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi