maniolo Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 CzołemOferuje Nautilus FWX w klasie # 3/4 wraz ze szpulą zapasową. Kolor black. Zarówno kołowrotek jak i szpula posiadają fabryczne pokrowce. Kołowrotek kupiony kilka lat temu, nigdy nie był używany. Ustawiony jest pod wedkarza leworęcznego ale na 99% można go przestawić pod praworęcznego.Waga 100 gr.Srednica szpuli 80mm.Szerokość szpuli 25mm.Cena sklepowa tego zestawu wynosiła ponad 1500 zł. licytację myślę, ze możemy rozpocząć od 500 zł. Moderatorów proszę o przeniesienie posta do odpowiedniego działu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 500 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Zapomniałem napisać, aukcja potrwa do piątku do 20.00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) . Edytowane 3 Października 2019 przez albercik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Sprawy finansowe załatwiaj z Piotrkiem Milupą, ja poproszę adres do wysyłki. Jak tylko dostanę informację, że pieniądze są na koncie wysyłam kurierem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Ok zaraz się do niego odezwę na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Pieniądze na koncie, dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi