qmichalq Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Czy znacie może jakieś kotwiczki trójramienne które można zakładać bez kółek łącznikowych tak samo jak kotwiczki dwuramienne stosowane często w cykadach. Nigdzie nie mogę żadnych znaleźć a podobno takie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Sprawdź na polfishing, miał takie z zaginanym oczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Sprawdź na polfishing, miał takie z zaginanym oczkiemdzięki wielkie za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ja stosuję patent Sławka Szuszkiewicza - w miękkich kotwiczkach dobrej jakości (np. VMC) można naciąć i odgiąć oczko.Połączenie bez kółka łącznikowego jest znacznie mocniejsze niż pojedyńczy grot samej kotwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ja stosuję patent Sławka Szuszkiewicza - w miękkich kotwiczkach dobrej jakości (np. VMC) można naciąć i odgiąć oczko.Połączenie bez kółka łącznikowego jest znacznie mocniejsze niż pojedyńczy grot samej kotwiczki.A mozesz podac jakis konkretny model kotwiczki ktory Ci się sprawdził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Z tych dostępnych w PL, do tego konkretnego zastosowania używałem kiedyś VMC 9651.Ogólnie nie są złe - mają krótki trzonek, z oczkiem, które daje się nacinać i ostre haki. Do połowu kleni i jazi używam tylko cienkich ostrych ownerów i Gamakatsu, które też da się naciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzięki wielkie za info u mnie będą do łowienia okoni i boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Nie powinno być żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Tylko pamiętaj, że po nacięciu mogą rdzewieć w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Maja byc do cykad do orania dna na Wisle to mysle ze do tego czasu skoncza w zaczepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Tylko pamiętaj, że po nacięciu mogą rdzewieć w tym miejscu.Trzeba do Krowna dać http://krown.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Czy znacie może jakieś kotwiczki trójramienne które można zakładać bez kółek łącznikowych tak samo jak kotwiczki dwuramienne stosowane często w cykadach. Nigdzie nie mogę żadnych znaleźć a podobno takie istnieją. np.:Fast Change 303 - RobinsonCLIP-IN VMC 9608BZ Jeżeli komuś zależy na szybkiej wymianie kotwic lub haków, a nie chce rezygnować z kółek łącznikowych, to przy większych przynętach można spróbować agrafki szybkiego montażu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 2 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 dzieki wielkie za te kotwiczki takich wlasnie szukalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi