Tomy Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Okonie 8,5cm Fish Tail-Jointed.Zbroimy klasycznie lub hak wyprowadzamy bokiem,są różne szkoły.Jak również drop shot.Seria startowa.Pakowane po 5sztuk z koloru.Na stanie:8 kompletów po 5sztuk-srebrne.6 kompletów po 5 sztuk-złote. Cena za komplet 5sztuk 45zł + koszty wysyłki 10zł. Jest to sprzedaż dla naszego kolegi Janusza {Woblery z Bielska} Akcja trwa do piątku ponieważ jestem dosłownie na "walizkach " Edytowane 1 Października 2019 przez Tomy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Wezme 1 zloty zestaw.Edit 2 zlote wezme. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Października 2019 przez szpaczek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Poproszę 1 komplet srebrny Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Października 2019 przez karoleq007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 1 komplet srebrny poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 1 komplet złoty poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Poproszę 1 srebrny[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Poproszę jeden złoty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Złoty i srebrny poproszę Tomek reszta na priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Ok.10 kompletów sprzedane.Pieniądze wysyłacie na moje konto.Potem zbiorczo Ja wysyłam do Milupy.Dzisiaj pakuje rybki i jutro kolega wam wyśle.Zaraz podam dane do przelewu.Dziękuję za zainteresowanie.Z pozdrowieniami dla Janusza-Tomy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Pieniądze poszły na konto dla Janusza.Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Dokładnie, dziś dotarły na konto. Dzięki Wam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi