doktorek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!Forum czytam już od dawna, natomiast piszę bardzo rzadko, bo moje doświadczenia z castingiem są, póki co, tylko wirtualne .Po przeczytaniu artykułu Remka o Abu REVO (serdeczne podziękowania i szacunek!), zapadła decyzja - kupuję. W związku z promocją u Żbika wymyśliłem sobie do niego kijek jak w tytule (PC66HF). Zastosowanie to tzw. średni jerk czyli przynęty o wadze do ok. 50 g. Mam parę spinningów St. Croix i wiem, że jest bardzo duża różnica pomiędzy Premierami a Avidami. Nie chciałbym sie rozczarować bo spinningi z serii Premier raczej mi nie leżą, niestety bardzo ograniczone zasoby finansowe nie pozwalają na razie na lepszy kijek. Ale może przy stosunkowo ciężkich przynętach nie ma aż takiej różnicy (Premier-Avid)?PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Doktorku, jedno jest pewne takie 50 gram to poleci z tego premierka jak z armatki. oczywiscie jesli ci tylko linki wystareczy A tak nieco powazniej, nasz forumowy MARKUS (niestetynie bywa tu zbyt czesto) posiada taki kijek i lowi nim wiele duzych ryb - szczupaki i sumy tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 mozesz spokojnie kupowac ja posiadam ten PC70HF2, na taki jak ty chcesz tez dlugo lowilem, mozesz spokojnie rzucac wszystkimi przynetami do 80 gram a jak bedziesz rzucal miekko, to nawet 100 gram poleci az miloco wazniejsze, te wedka swietnie nadaje sie do jerkowania twardymi gliderami, duzymi soft baitami i woblerami, duze obrotowki i spinner baity tez od biedy obrobipolamania zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Serdeczne dzięki. Już zamawiam!Właśnie miałem dopisać, że może jakieś inne propozycje, ale jesli to dobry wybór to nie ma już co kombinować.PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 lepszym wyborem moze byc np AC66HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Taaak Albo pewnie Legend Elite zielona seria. Tylko ... armat brak PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Taaak Albo pewnie Legend Elite zielona seria. Tylko ... armat brak PozdrawiamPiotr Najlepsza to by była brązowa elitka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Najlepsza to by była brązowa elitka PozdrawiamRemek Ja mam zieloną ES 70 MLF (spin) i chyba to jest ta stara dobra seria (na SIC-ach FUJI), może w castingowych jest inaczej?PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Cześć,Brązowa została wprowadzona po zielonej i ... zmieniła się charakterystyka tych wędek. Ale obie wersje są świetne i godne polecenia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi