Krupin Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam,znajomy z Kanady mi takie coś podesłał. Ciekawa sprawa For those of you who don't know where Turtle Lake is, it's in Northern Saskatchewan..... probably the biggest nearby centre would be North Battleford, it's a beautiful resort and lake. ( You will never, ever - swim in Turtle Lake again! ) This is NOT a fish story ! This is a new record Northern Pike in Canada .. and he caught it on Turtle Lake .Check this thing out.. The man (in the photos below), was fishing and caught a 36 Pike. As he was reeling it in, a 56 - 55 lb Pike tried to eat it !!!!! He landed them both in the same net. The last picture is unreal. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Heh. Niesamowita mamuśka i fajne zrządzenie losu. Tylko zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Już kiedyś te fotki przewijały się przez forum ale i tak chciałbym być na miejscu tego kolesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 te foty są już stare jak internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 OK, ja ich wcześniej nie widziałem (aż tak dużo internetu nie przeglądam), dzisiaj mi podesłał znajomy, wydawały mi się ciekawe. Ale skoro są tak stare jak internet może młodsi koledzy jeszcze nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 już nie pamiętam, ale pierwsza fotka chyba nie ma nic wspólnego z Kanadą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Drugie zdjęcie wygląda jakby ten mniejszy zeżarł ukleję RH. Ja to bym zwolnił szybko kabłąk, poczekał z 5 min, aż ten większy obróci mniejszego głową w kierunku przełyku i zaciął takie łowienie na spiningowego żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Widziałem to zdjęcie jakiś czas temu. Podobno złowiony na syberji... Ogólnie to zamieszanie było swego czasu, nawet byli tacy co wkręcali że złowiony w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Słuchajcie ja nie wiem jaka jest historia tego szczupaka i tych zdjęć, jako że wcześniej tego nie widziałem to wstawiłem. A wysłał mi to znajomy mojego ojca który w Kanadzie mieszka już pewnie z 40 lat, w okolicach Calgary. Mój ojciec był u niego kilka lat temu kilka miesięcy i choć wtedy jeszcze w Polsce ryb nie łowił - to do dzisiaj (a już łowi) wspomina o tych rybach łowionych w Kanadzie (szczupaki, sieje, miętusy, sandacze itd.) Zresztą mam gdzieś parę fotek ojca z tymi rybami to robią wrażenie. I jeszcze jak mi ojciec naopowiadał że za przewinienia wędkarskie (np ryby poniżej wymiaru, powyżej dozwolonej ilości szt. itd.) konfiskują sprzęt, łódkę, samochód itd, to mi się wierzyć nie chciało, aż dzisiaj kolega ojca przesłał mi taką fotkę. Oby u nas coś się też zmieniało. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 kara sięgająca 100.000 dolców! kurde chciałbym by u nas tak było, udupiony do 3 pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A u nas dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 pierwsze zdjecie jest z holandii a drugie ma juz siwa brode i wnukow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi