Skocz do zawartości
  • 0

Ostatni odcinek programu Taaaka Ryba

SzymusS

Pytanie

Dzięki chłopaki za występ - byliście super :mellow:

Szkoda jedynie, że tak krótko Was pokazali :angry: W/g mnie np. zamiast pokazywać trzciny lub rozwodzić się na temat reklam w prasie wędkarskiej, mogli więcej pokazać Was prezentujących różne techniki prowadzenia jerków (np. m.in. remking) !!

Ech - no ale to ich program.... :(

btw - czy podczas Waszych wypraw kręcicie jakieś filmiki? Może na zapowiadanym spotkaniu jerkbait.pl moglibyście je nam zaprezentować lub udpostępnić

Pozdr.!

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@SzymusS,

na szczęście cały wczorajszy odcinek był poświęcony metodzie jerkowej (oprócz omówienia prasy wędkarskiej) i było tego całkiem sporo.

Było także trochę o metodzie łowienia jerkami z opadu, czyli o wspomnianym przez ciebie remkingu.

Ponadto było sporo o C&R, o prawidłowym podbieraniu szczupaków i ich wypuszczaniu :D

...czy podczas Waszych wypraw kręcicie jakieś filmiki? Może na zapowiadanym spotkaniu jerkbait.pl moglibyście je nam zaprezentować...

- oczywiście, że kręcimy filmiki ale jest to czysto amatorska produkcja. Jednak przy najbliższej okazji, pokażę zainteresowanym kilka ciekawych ujęć.

• 0

@Sebek

Oka - nie widziałem poprzednich odcinków więc odniosłem wrażenie, że i tak materiału z Wami było niezadużo

Odnośnie remkingu - hmmm, musiałem przeoczyć. Pamiętam za to, że Remek łowił na spławik :mellow:

czysto amatorska produkcja

wdł. mnie takie są najlepsze, bo są najbardziej naturalne :D

PS - gratulacje szczupaczka - udowodniłeś, że jerkowanie to nie tylko teoria :mellow:

• 0

Też oglądałem wczorajszy program choć nie cały. Był to chyba najlepszy odcinek jaki do tej pory widziałem. Branie szczupaka było bardzo dobrym potwierdzeniem że na jerki naprawdę biorą ryby.

Seba, Remek, należą się wam wielkie gratulacje.

• 0

@Tomi,

...Jakie branie i jaki szczupak zapozował do kamery, bo myślałem ze takie rzeczy dzieją sie tylko w Szwecji .

Napiszcie coś więcej bo nie jestem w temacie...

- branie było podczas prezentowania jednego z dużych gliderów. Pokazywałem jak poprowadzić tonącego jerka na płyciźnie, prowadząc go dalej na głębszą wodę.

Rybka zaprezentowała się do kamery :D

Myślę, że miała około 60 paru centymetrów.