lukaszkosciukiewicz Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Orientujecie się czy na Żarnowcu można gdzieś wynająć łódź z silnikiem ? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Andrzej Wizner wynajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100bass Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Willa Orfa Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 W Orfie można wynająć ? Na stronie nie mają info nt. łodzi. A orientujecie się jaki koszt u Andrzeja Wiznera ? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100bass Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Zadzwoń, kiedyś było można, chyba nic się w tej kwestii nie zmieniło Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Wynajem Łodzi wędkarskich Żarnowiec, tak się nazywa strona na fb gościa który wynajmuje. Najlepiej do niego napisać albo zadzwonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Super dziękuję za namiary Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi