Skocz do zawartości

Nasze pociechy :)

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzinne wyjscie nad wode:

Przez caly dzien ani razu nie wzialem wedki do reki, chyba cos jest nie tak :wacko:

No cóż, życie :D

Ile chłopaki mają lat? Muszę wiedzieć ile jeszcze mam czekać żeby synka nad wodę wziąć, a garnie się.

Sorki za offtop, ale zdjęcia są z takim klimatem, że ciężko nie skomentować :D

Starszy 5 1/2 a mlodszy 2 1/4. Edukacje wedkarska zaczela sie w 3 tygodnie po urodzeniu u pierworodnego, a mlodszy musial troche dluzej czekac na debiut, bo zima wtedy byla dosyc sroga jak na Szkocje, ale pewnie nie wiecej niz 3 miesiace mial. Z gory odpowiem, nie nie wymagam leczenia psychiatrycznego, a dzieci nie przekupuje cukierkami i same chetnie ze mna nad wode smigaja :lol:

W to wierzę bez problemów.

Mój synek ma 1,5 i codziennie domaga się czytania 'Wędkarstwa Rzecznego' Szymańskiego lub 'Sekretów Mistrzów Spiningu', a jak mu dzisiaj dałem kija potrzymać na sucho w domu, to nie chciał oddać.

Dwa i pół roku i śmiga muchówką powiadasz... B)

W to wierzę bez problemów.

Mój synek ma 1,5 i codziennie domaga się czytania 'Wędkarstwa Rzecznego' Szymańskiego lub 'Sekretów Mistrzów Spiningu', a jak mu dzisiaj dałem kija potrzymać na sucho w domu, to nie chciał oddać.

Dobrze, że mi przypomniałeś...

Już wiem, jaka będzie lektura, po przeczytaniu wszystkich tomów bajek :mellow: ... :lol:

Napisalem, ze smigaja ze mna nad wode. Do smigania muchowka, to mu jeszcze duuuzo brakuje. Ale smialo moge powiedziec, ze starszy smiga spinem. Mojej pomocy potrzebuje tylko przy podbieraniu i wypuszczaniu.

@patu, szczerze powiem, ze wymaga to sporo poswiecenia, bo ja za duzo sobie nie polwie przy nich, ale jak juz mlodszego spuszcze ze smyczy, to <_<

Albo nas zaraz któryś mod pogoni, albo wyodrębni do nowego wątku...

Marcel - mój chłopak niewiele młodszy (no chyba, że fotę masz nieświeżą). Kołowrotki też lubi, ale najbardziej woblery. Ma 2 swoje i wszędzie z nimi łazi.

Trzeba za młodu zaszczepiać żeby potem jak Lukomat zbierać plony :lol:

• 3 tygodnie później...

No nasz droga podobna bedzie...dobrze czytam i wnioskuje.

Najsmieszniejszy był komentarz Zony.

,, Jak ja bym ruszyla, to murowany opierdziel ,, No ba...- odrzeklem.

No i dalej jedzie...tzn Zona !!! ,, ...malo sie nie rozczuliłes nad nim wczoraj, a dzieciakowi teraz dajesz, zeby ci popsuł? ,,

,, Milcz Kochana...sprawdzamy moc hamulca. Idz zrob kolacje lepiej...,, Dzieciaczyna woli Twinka niz te Twoje ,, klocuszki ,, :lol: :lol: