lukomat Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Rodzinne wyjscie nad wode: Przez caly dzien ani razu nie wzialem wedki do reki, chyba cos jest nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 W tym wieku i to z muchą po prostu klasa.Gratuluję Ci takich synów.Drugie i trzecie zdjęcie wymiatają.Co ja gadam wszystkie zdjęcia wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Rodzinne wyjscie nad wode: Przez caly dzien ani razu nie wzialem wedki do reki, chyba cos jest nie tak No cóż, życie Ile chłopaki mają lat? Muszę wiedzieć ile jeszcze mam czekać żeby synka nad wodę wziąć, a garnie się. Sorki za offtop, ale zdjęcia są z takim klimatem, że ciężko nie skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Starszy 5 1/2 a mlodszy 2 1/4. Edukacje wedkarska zaczela sie w 3 tygodnie po urodzeniu u pierworodnego, a mlodszy musial troche dluzej czekac na debiut, bo zima wtedy byla dosyc sroga jak na Szkocje, ale pewnie nie wiecej niz 3 miesiace mial. Z gory odpowiem, nie nie wymagam leczenia psychiatrycznego, a dzieci nie przekupuje cukierkami i same chetnie ze mna nad wode smigaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 W to wierzę bez problemów. Mój synek ma 1,5 i codziennie domaga się czytania 'Wędkarstwa Rzecznego' Szymańskiego lub 'Sekretów Mistrzów Spiningu', a jak mu dzisiaj dałem kija potrzymać na sucho w domu, to nie chciał oddać. Dwa i pół roku i śmiga muchówką powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 W to wierzę bez problemów. Mój synek ma 1,5 i codziennie domaga się czytania 'Wędkarstwa Rzecznego' Szymańskiego lub 'Sekretów Mistrzów Spiningu', a jak mu dzisiaj dałem kija potrzymać na sucho w domu, to nie chciał oddać. Dwa i pół roku i śmiga muchówką powiadasz... Dobrze, że mi przypomniałeś...Już wiem, jaka będzie lektura, po przeczytaniu wszystkich tomów bajek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Luko, świetny familyTeam...pogratulować i pozazdraszczać...Jakiś mały instruktaż, jak zaszczepić maluszka fishingiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dwa i pół roku i śmiga muchówką powiadasz... Napisalem, ze smigaja ze mna nad wode. Do smigania muchowka, to mu jeszcze duuuzo brakuje. Ale smialo moge powiedziec, ze starszy smiga spinem. Mojej pomocy potrzebuje tylko przy podbieraniu i wypuszczaniu. @patu, szczerze powiem, ze wymaga to sporo poswiecenia, bo ja za duzo sobie nie polwie przy nich, ale jak juz mlodszego spuszcze ze smyczy, to <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 @luko, jak już obaj młodzi zaczną łowić i zaczniesz dostawać baty, to będziesz miał za swoje. Gratuluję maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Luko pomyśl tak: teraz nie połowisz, a za parę lat nie pozwolą ci w domu spokojnie posiedzieć. Naprawdę fajna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No wlasnie na to licze. W lipcu Alaska, w pazdzierniku Kolumbia Brytyjska, w styczniu Nowa Zelandia, kwiecien skromnie w Szkocji. I tak co roku. A wszystko to dla dzieci. Zona nie bedzie miala argumentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Zacne fotki z dzieciakami i jakże szczwany plan! Gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 @LukoPrzepiekne chwile i cudownych chłopakow masz..No tak...w sumie ,, czym skorupka za młodu....,, Do Troci 2012 jeszcze mnie daleko. Czy ja aby nie jestem wyrodnym Ojcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 @Luko,, czym skorupka za młodu....,, ..tym mniej sprzętu dla ciebie przyjacielu sory za OF TOPA PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Albo nas zaraz któryś mod pogoni, albo wyodrębni do nowego wątku... Marcel - mój chłopak niewiele młodszy (no chyba, że fotę masz nieświeżą). Kołowrotki też lubi, ale najbardziej woblery. Ma 2 swoje i wszędzie z nimi łazi. Trzeba za młodu zaszczepiać żeby potem jak Lukomat zbierać plony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tuż przed karmieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie bardzo rozumiem co ma wspólnego z trociami zamieszczenie zdjecia dziecka z wobkiem szczupakowym w wątku TROCIE 2012? .Moze mi któś to wyjaśni?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie bardzo rozumiem co ma wspólnego z trociami zamieszczenie zdjecia dziecka z wobkiem szczupakowym w wątku TROCIE 2012? .Moze mi któś to wyjaśni?. Nie dziw się kolego,ja też tego nie rozumiem.Podejrzewam,że sam autor tego tekstu nie wie co to ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ten Dzieciak ma troć i przyszłe zainteresowanie wędkarstwem wypisane w oczach... I za kilka latek wstawi fotkę z rybą! trochę cierpliwości Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A na razie testuje przydatność i wytrzymałość przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja tam widze w jego oczach szczupaki , sumy , bolki , pstroniei pozostałe rybcie , więc nic nie stoi na przeszkodzie aby zamieszczać zdjecia naszych latorośli w postałych wątkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Przydałby sie jakis nowy temat dla miłosników dzieci Moze Panowie coś założą i odpuszczą i tak juz biednemu w tym roku tematowi troci? Juz powoli zaczynam czytać zamiast tuz przed kamieniem to tuz przed karmieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Sami widzicie, temat troci leży i kwiczy, proszę wybaczyć, że nie w temacie, obiecuję, następnym razem będzie troć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No nasz droga podobna bedzie...dobrze czytam i wnioskuje.Najsmieszniejszy był komentarz Zony.,, Jak ja bym ruszyla, to murowany opierdziel ,, No ba...- odrzeklem.No i dalej jedzie...tzn Zona !!! ,, ...malo sie nie rozczuliłes nad nim wczoraj, a dzieciakowi teraz dajesz, zeby ci popsuł? ,, ,, Milcz Kochana...sprawdzamy moc hamulca. Idz zrob kolacje lepiej...,, Dzieciaczyna woli Twinka niz te Twoje ,, klocuszki ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi