elmo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 mam nadzieję, że nie potraktujecie tego jak reklamę - nie mam z nimi nic wspólnego, właśnie wprawdzie taką kupiłem, przesyłka jednak jeszcze nie dotarła, więc polecić z czystym sumieniem też nie mogę: http://allegro.pl/show_item.php?item=2251360397 http://allegro.pl/piekna-pluszowa-ryba-maskotka-pstrag-potok owy-i2251360309.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 daj znać jak Ci dojdzie, sam bym sobie kupił, muszę ze swoim hobby dziewczynę oswajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jak córeczka obada to wrzucę jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Moja corcia tez czasem wyskoczy ze staruszkiem na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 zgodnie z obietnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Moja córka zupełnie się nie wdała w ojca bo zażyczyła sobie pstrąga <_< Właśnie przyszedł i muszę powiedzieć że jest super ma nadzieję że spodoba jej się tak jak mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dziedzic nazwiska i fortuny z ulubionymi zabawkami: A spróbuj zabrać - ryk masakra <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Maly bedzie rosł, a Ty bedziesz musiał coraz wieksze woblery kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Przeglądam sobie jerkbaita w weekend, wątek szczupaki 2012. Podchodzi syn, pokazuje fotkę paluchem i mówi: 'blyba' Słuszną linię ma nasza władza (rodzicielska), niedawno jeszcze nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Moja córa i jej pierwsza ryba w życiu(ja też od kiełbików zaczynałem) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 A to moje gagatki .Starszy łapie a młodszy daje buziaka i wypuszcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Miały do wyboru st.croix z przykreconym luviasem. Wolały hand made z wierzby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Mam nadzieję, że to początki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi