Maciejowaty Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Myśle ,że sprawę można uznać za zamkniętą JJ napisz jak wywiązali się z realizacji gwarancji.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja zamawiałem tam 2 razy i dzisiaj planuje trzeci;) Pierwsze zamówienie poszło sprawnie, ale kołowrotek się zepsuł bo to jakiś Bayron Sato 3000 GTX (nie polecam), to bardzo szybko załatwiłem z nimi tą sprawę. Drugie zamówienie już trochę gorzej bo dużo pierdułek zamawiałem to chyba w 2 przynętach kolorki pomylili, jeden twister miał urwany ogonek , no i pudełka jednego nie przysłali a drugie było rozwalone No i adres źle wpisali i musiałem rowerem po paczkę jechać bo menda kurier powiedział że mi nie przywiezie, a ja stwierdziłem że mu nie dam zarobić i podjechałem sobie po paczkę. Cały zepsuty sprzęt firma natychmiast wymienia, bezproblemowo. Dzwonią w razie potrzeby. Polecam tą firmę bo można się z nimi dogadać i nie sprawiają kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 no ja też się przejechałem na Fishing-mart.pisząc przez allegro, pan był miły i w ogóle, zależało mi na czasie (miałem tydzień do wyjazdu) powiedział, że spokojnie się wyrobimy.tego samego dnia złożyłem zamówienie w sklepie. jakikolwiek kontakt i potwierdzenie otrzymałem po 2 dniach. dokonałem przelewu, potwierdziłem i prosiłem o szybką wysyłkę, z racji wyjazdu.po czym dostałem odpowiedź, że potrzebują 3 dni na spakowanie towaru (!!!). na tym nie koniec...dostałem paczkę (już po moim wyjeździe, minęło chyba 8 dni od zapłaty) za POBRANIEM!!! czyli tak jakbym miał zapłacić za towar dwu kronie. nie odebrałem paczki, listonosz zostawił ją na poczcie. Panowie z FM mówili, że przepraszają bardzo za pomyłkę i już przelewają moje pieniądze z powrotem. na przelew czekałem 4 dni, codziennie dzwoniąc i prosząc o przelew. Gość tłumaczył, że szef ma dużo roboty i nie ma czasu dokonać przelewu. Aha dostałem w przelewie 3 PLN mniej niż zapłaciłem (!!!), ale już nie miałem siły się kłócić. Do tego pudełka od woblerów były poobcinane, ale wszystko co zamawiałem na szczęście było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 A ja kupuję nadal i nadal (odpukać w nie malowane ) nie mam problemów. Raz, całkiem nie dawno, zdarzyło się, że zamówiłem coś, czego nie było akurat na sklepie. Otrzymałem szybką informację, że towar jest spakowany ale z pominięciem tej właśnie pozycji i, że mam zapłacić kwotę pomniejszoną, o tą właśnie wartość.W odpowiedzi napisałem, że poczekam na brakującą rzecz.W efekcie jednak, zmieniłem pozycję, której nie mieli (thrilla) na inną i przesyłka znowu dotarła OK.Generalnie jestem zadowolony z ich usług i szerokiej oferty asortymentowej, jakiej trudno szukać na moim zad..iu Przykład, proszę bardzo. Nawet mieniący się największym, na Dolnym Śląsku, sklep wędkarski, nie ma takiego asortymentu głowek jigowych, woblerów, czy żyłek jaki kupię klikając w klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witajcie.Ja miałem i mam jedno zastrzeżenie.Przedmioty które przychodzą od nich mają metki z niższymi cenami niż te za które kupuję w sklepie (różnice były dośc spore ).napisałem do nich że głupio tak (moim zdaniem nie dopatrzenie obsługi) bo choc powinni robic wrażenie ze sklep interenetowy jest tańszy od stacjonarnego...oczywiście mam na myśli ceny w ich sklepie stacjonarnym i internetowym.Napisałem do nich ,ale olali odpowiedź do mnie...Choc uważam że powinni coś napisac chocby skłamac... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dodam jeszcze jeden Ich minus Jeżeli nie mają jakiegoś towaru to zamiast napisać ,że tego i tego już nie mają ,wysyłają towary podobne Np. zamiast woblera złotego pakują żółty,tonący zastępują pływającym Może im to wsio rybka ale dla moich rybek ważne jest co im wrzucam do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 A ja kupuję nadal i nadal (odpukać w nie malowane ) nie mam problemów. Generalnie jestem zadowolony z ich usług i szerokiej oferty asortymentowej, jakiej trudno szukać na moim zad..iu Przykład, proszę bardzo. A ja także mam dobre zdanie na temat tego sklepu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dodam jeszcze jeden Ich minus Jeżeli nie mają jakiegoś towaru to zamiast napisać ,że tego i tego już nie mają ,wysyłają towary podobne Np. zamiast woblera złotego pakują żółty,tonący zastępują pływającym Może im to wsio rybka ale dla moich rybek ważne jest co im wrzucam do wody Niekoniecznie. Dzisiaj dostałem taką emalię:Witam, Panie Mirosławie niestety zamówiona wędka niestety nam się skończyła i z tego co sprawdziłem to już w naszej ofercie jej nie bedzie.W związku z tym mam pytanie co robimy czy szukamy czegoś innego (tylko prosiłbym o informację do czego dokładnie potrzebuje Pan ten kijek, postaram się coś doradzić), czy mam kompletować resztę i wysłać bez wędki?? Proszę o informację. Pozdrawiam Krystian Niemywww.fishing-mart.com.plkrystian@fishing-mart.com.pl *** Największa oferta woblerów w sieci: Salmo, Rapala, Dorado *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tez tak mialem kiedys...wyszlo im, to sie grzecznie zapytali co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No ja niestety muszę też ponarzekać - o ile do tej pory nie miałem problemów i chyba 4 zamówienia były dobre to oststnie dwa są..... niezbyt. Paczki są niepełne- - czasem brakuje 20% zamówienia i pies z kulawą nogą nawet się nie pofatyguję zęby napisać tego i tego nie mamy, więc dostaję paczkę - mam zapłacić mniej i fianał, samemu sprawdzić co przyszło a co nie. Pierwsza felerna paczka byłą tłumaczona przez panią Wiolę że dopiero zaczeła pracować, więc nie wiedziała że powinna powiadomić że czegoś nie ma. Paczka miała dowalone na wierzch gumy z których to zmiękczacz wyciekł i zalał całą zawartość paczki.... No ale że wydaje się być pani Wiola osobą sympatyczną więc machnąłem ręką - wpadka każdemu się może zdarzyć. Ale niestety następna paczka była również niepełna, w dodatku zapakowana w wyjątkowo kiepski sposób więc wszystkie pudełka w środku pogniecione - kilkadziesiąt woblerów wciśniętych do pudełka jak po komórce Mocno się zastanawiam czy kupować tam dalej ale gdzie indziej znajdę salmiaki w takim wyborze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No ja niestety muszę też ponarzekać - o ile do tej pory nie miałem problemów i chyba 4 zamówienia były dobre to oststnie dwa są..... niezbyt. Paczki są niepełne- - czasem brakuje 20% zamówienia i pies z kulawą nogą nawet się nie pofatyguję zęby napisać tego i tego nie mamy, więc dostaję paczkę - mam zapłacić mniej i fianał, samemu sprawdzić co przyszło a co nie. Pierwsza felerna paczka byłą tłumaczona przez panią Wiolę że dopiero zaczeła pracować, więc nie wiedziała że powinna powiadomić że czegoś nie ma. Paczka miała dowalone na wierzch gumy z których to zmiękczacz wyciekł i zalał całą zawartość paczki.... No ale że wydaje się być pani Wiola osobą sympatyczną więc machnąłem ręką - wpadka każdemu się może zdarzyć. Ale niestety następna paczka była również niepełna, w dodatku zapakowana w wyjątkowo kiepski sposób więc wszystkie pudełka w środku pogniecione - kilkadziesiąt woblerów wciśniętych do pudełka jak po komórce Mocno się zastanawiam czy kupować tam dalej ale gdzie indziej znajdę salmiaki w takim wyborze?? A to pisałem ja - standerus, ale nie zauważyłem że forum jest zalogowane na Ramaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Kuba już Ci kiedyś mówiłem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 @klon, dobrze ,że Ci inne wędki nie przysłali To byłby szczyt amatorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Cóz, zycie dopisalo ciag dalszy i musze zweryfikowac nieco opinie. Wlasnie dostalem kolejna przesylke, a w niej inna kolorystyke woblera Spro, niz zamawialem. Poprosilem o wyslanie mi tej, która zamówilem pierwotnie, czekam.Wydaje mi sie, ze im logistyka zaczyna szwankowac, bo za duzi urosli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 @klon, dobrze ,że Ci inne wędki nie przysłali To byłby szczyt amatorstwa To tani kijek dla młodego, żeby się przyzwyczajał do szanowania sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 zamawiałem w tym sklepie już wielokrotnie i mam o nim dobrą opinie...kiedyś koniecznie musiałem mieć paczkę za 3 dni powiedzieli, że nie dadzą rady więc zrezygnowałem z zamówienia, za tydzień znów zamawiałem dość sporo sprzętu i wysłali kurierem...na ich koszt chyba nie zdarzyło mi się żeby wysłali mi coś czego nie zamawiałem po prostu jak czegoś nie mieli to odliczali te pieniądze i wszystko było ok wiadomo, że przy tak dużej sprzedaży zdarzają się czasami wpadki bo nie da się ich uniknąć ale w moim przypadku to się nie zdarzyło tak więc POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Konkurencja nie śpi... Niektórzy myślą, że w internecie można pisać paszkwile anonimowo i bezkarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mógłbyś rozwinąć nieco temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ffil Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Znalazłem wątek więc wtrącę swoje 3 grosze. Napisałem opinie o sprzęcie zakupionym w sklepie, więc miałem prawo się wypowiedzieć. Niestety moderator FM nie umieścił mojej opinii. Rozumiem, że nie jest w interesie sprzedawcy zniechęcać do zakupu swoich towarów, ale sądziłem, że nie jest to zwykły sklep. Za jego pośrednictwem powinno się także wymieniać opinię, przez co także i sklep otrzymuję info zwrotne na temat towaru jakim handluje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 wypadaloby sie przedstawic i powiedziec dzien dobry poza tym nie jestem pewien, czy prowadzenie prywatnej krucjaty bez przyblizenia faktow ma wiecej sensu niz pluc i lapac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ffil Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Sorry Pitt nie wiem o co Ci chodzi?Nikt w tym wątku się nie wita, od samego początku włącznie z Tobą. Podobnie z przedstawianiem się - po to jest nick(dla ułatwienia taki sam na FM). Bardziej przeszkadzają mi błędy ortograficzne i brak polskich liter. Nie chodzi o krucjatę. Kupiłem trochę sprzętu na FM i obsługa była OK. Mój przekaz jest prosty - jest opinia o produkcie tzn. że może być prawdziwa i pomocna, jeśli nie ma opinii to może także oznaczać, że była nieprzychylna. Prosta dygresja. Tyle! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 To dobry sklep. Zostawiłem tam sporo kasy i będę kupował nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Piotr chyba miał na myśli rozpoczęcie przygody z forum od tego wątku http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=15902&am p;start=0& PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja rowniez jako uzytkownik tego portalu mam prawo do swojej opini...i stwierdzam, ze nieco inaczej patrzy sie na goscia, ktory wchodzi kopniakiem otwierajac drzwi, nawet jak jego sprawa jest sluszna... Uwazam, ze powinnismy sie wzajemnie ostrzegac przed roznej masci cwaniaczkami, ktorzy czyhaja, zeby nas orżnąć. Jednak na swoim przykladzie wiem, ze kilkakrotne zakupy w w/w sklepie odbyly sie po mojej mysli. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Też tam kupuję.Ogólnie jest ok. Mają Tax free co mi pasuje i robią to odliczenie od razu przy zakupach. Raz mi zamówienie nie zrealizowali ale myślę że to moja wina.Ja daje duży plus temu sklepowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi