Skocz do zawartości

Strzeszcie się Fishing Mart

JohnnyJohn

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że nie jest w interesie sprzedawcy zniechęcać do zakupu swoich towarów, ale sądziłem, że nie jest to zwykły sklep. Za jego pośrednictwem powinno się także wymieniać opinię, przez co także i sklep otrzymuję info zwrotne na temat towaru jakim handluje.

Pozdrawiam

Po pierwsze takie jest prawo sprzedawcy, jako użytkownik jesteś tam gościem a on gospodarzem. Po drugie czy widziałeś kiedyś, żeby jakiś sklep robił sobie antyreklamę? :lol:

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Szanowni Forumowicze(oprócz Migotki),

Forum śledzę od 2 lat, ale takiej reakcji się nie spodziewałem. Naprawdę nie macie co innego do roboty w niedzielny wieczór jak czatować na posty do wygasłych od 2 lat wątków i wykazywać się niegościnnością. Bardzo przepraszam, że niegrzecznie wtargnąłem kopniakiem w Wasz zwarty krąg. Przepraszam Was także za to totalne nieporozumienie. Nie zostałem właściwie zrozumiany. Z kolei jako gość nie rozumiem o co Wam chodzi i do czego służy to forum. Obiecuję nie odzywać się więcej. Przynajmniej w tym wątku.

Pozdrawiam

Rozumiem, że nie jest w interesie sprzedawcy zniechęcać do zakupu swoich towarów, ale sądziłem, że nie jest to zwykły sklep. Za jego pośrednictwem powinno się także wymieniać opinię, przez co także i sklep otrzymuję info zwrotne na temat towaru jakim handluje.

Pozdrawiam

Po pierwsze takie jest prawo sprzedawcy, jako użytkownik jesteś tam gościem a on gospodarzem. Po drugie czy widziałeś kiedyś, żeby jakiś sklep robił sobie antyreklamę? :lol:

@krzysiek

ja bym powiedział że to jest jednak kwestia standardów :unsure: weź np. takie sklepy jak Cabelas czy Basspro - mam wrażenie że opinie klinetów nt produktów są tam bez specjalnej cenzury - są pozytywne i negatywne, wszystko można przeczytać - czasami można mieć w głowie z tego niezły galimatias, ale jest też szansa wyrobić sobie własne zdanie - ergo, jest wiarygodnie

Jeżeli, podkreślam, jeżeli prawdą jest że istnieje taka praktyka że negatywne opinie o produktach są usuwane to moim zdaniem jednak nie jest to jednak do końca fair, właśnie dlatego że nie mówimy tu o relacji gość-gospodarz ale kupujący-sprzedający, a to jednak czyni różnicę jak dla mnie.

Jest to porządny sklep.Robię w nim zakupy, zostawiłem w nim grubą kasę jest miła obsługa i uważam jak dostałeś źle zapakowany towar rozmawiaj z nimi, pisz dopiero złą opinię jak tematu nie załatwią.Miałem różne problemy z kijami kupionymi dla kumpli i z tym sklepem załatwiałem wszystko.Trafił się urwany ogonek, napisz a w następnej dostawie dołożą twister i sprawy nie ma.

ja wolę zamówić z fishing mart niż kupować na allegro - ogólnie polecam ten sklep - przyjmowali bez problemu sprzęt jak mi się nie podobał oraz wymieniali na inny, świetny kontakt, obsługa. Facet nawet specjalnie bierze w ręce sprzęt i opisuje go jaka akcja, design itp jak o to poprosisz.

Witam!

ja również nie mogę powiedzieć złego słowa o Fishing Mart,kupiłem u nich sporo sprzętu za dużą kasę.Jeżeli mogę coś poradzić to robiąc zakupy warto kontaktować się z P.Krystianem to osoba znająca sie dobrze na rzeczy,umiejąca fachowo doradzić i poinformować co obecnie jest na stanie sklepu.Uważam,że to jeden z najlepszych sklepów internetowych,polecam wszystkim.Pozdrawiam :D

W sumie jako właściciel forum zwykle nie wypowiadam się w takich kwestaich ... by nie być posądzonym o jakieś układy (choć pewnie i tak wielu myśli, że łączy nas wielka miłość z różnymi firmami :lol:). O Fishing Mart mogę powiedzieć, że to czołówka polskich sklepów internetowych. Więkoszość e-sklepów to niestety porażka. Wielu zakłada działalność gospodarczą, instaluje skrypt e-sklepu a nie myśli o procesach obsługowych, logistycznych itd. i przypomina to raczej amatorkę niż profesjonalną obsługę. Kupowałem w F-M i byłem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam

Remek

W efekcie jednej negatywnej opinii powstała lawina pozytywnych. To chyba tłumaczy wiele :D Osobiście robię zakupy on-line w dwóch rodzimych sklepach internetowych; szczupak.pl - ze względu na lokalizację i odbiór osobisty a drugi...to właśnie FM i ich rewelacyjne ceny oraz asortyment. Jeżeli chodzi o opinie na temat produktów oferowanych przez FM, to doskonałym źródłem informacji, celem uniknięcia pomyłek i niepotrzebnych niesnasek, są wszelkiej maści fora internetowe oraz stara, poczciwa googlownica