BOB1 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 ...może coś wykombinuję na sobotę z żelaznych zapasów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Panowie, już mamy wątek o wódeczce, można założyć o nalewkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Bartuś, wpadaj w sobotę nad Czerniakowskie ... tam będzie prawdziwy wątek!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Przykro mi, inne plany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 I mi jest przykro bo od ostatniego weekendu przestałem cokolwiek planować Kto jest za nowym wątkiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ja swój na węgierkach postawiłem to mało z beczki nie wylazło...???? to mówicie że miodu do pigwówki trzdba dać ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Z miodem nigdy nie próbowałem. Bo to towar deficytowy prawie jak spirytus. Dostać dobry miód nie oszukany jest ciężko. Ale w tym roku spróbuję. Ogólnie stosuje podobna zasadę co do produkcji nalewek. Ale bez przepisów. Cukru sypie w zależności czy chcę bardziej wytrawną czy słodką nalewkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Nalewka dobra rzecz ???? Teraz maceruje sie nalewka farmaceutów +/- 4 literki, a zaraz nastawiam z pigwy, nie pigwowca.Z pigwy będę robił pierwszy raz, zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Pigwa mniej aromatyczna. Jakie mleko dałeś Artur? Edytowane 16 Października 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Fajnie brzmi, litrowa piersiuweczka Matko Boska ( piersióweczka ) miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Pigwa mniej aromatyczna. Jakie mleko dałeś Artur?W jednym słoju mam pasteryzowane a w drugim niepsteryzowane. Chcę zobaczyć jaka będzie różnica.Pierwszą robiłem na pasteryzowanym i była świetna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Co innego myślę a co innego piszę...Jeden słój jest z mlekiem pasteryzowanym a drugi z uht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 UHT to tylko woda i farbka (biała), można się zatruć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Co innego myślę a co innego piszę...Jeden słój jest z mlekiem pasteryzowanym a drugi z uhtA już myślałem, że masz własną krowę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Panowie,A jakiś przepisik wypróbowany na gruszkówkę, mógłby ktoś zapodać?Takiej nalewki jeszcze nie robiłem a po spróbowaniu chodzi za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi