Piotr Gołąb Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Dzień dobry !Wystawiam dziś obraz namalowany akwarelą przedstawiający okonia. Wymiary zewnętrzne to 52 x 43 cm, ramki drewniane w kolorze ciemnego srebra.Pieniądze które uda się wylicytować zostaną przekazane na rehabilitację dla naszego forumowego kolegi Janusza z Bielska, który potrzebuje naszego wsparcia by sprawniej i szybciej móc wrócić do zdrowia.Proponuję kwotę 200 zł, choć liczę że któryś z Was okaże się hojniejszy Wysyłka po mojej stronie.Pozdrawiam !Piotrek 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 250 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Witaj Piotrze,Do kiedy jest aukcja bo brak info?Pozdrawiam MarcinMal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Faktycznie o tym drobnym szczególe nie wspomniałem Niech będzie do najbliższego piątku, do godziny 24.00.Pozdrawiam i dziękuję Marcin za zainteresowanie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 260 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 270 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam przelew zrobiony:)Janusz wracaj do zdrowia oraz na forum Pozdrawiam MarcinMal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 GRATULACJE Marcinie. Piękny garbusek zawiśnie nad łóżkiem i co się obudzisz to od razu na rybach! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 No cóż zrobić Marcinie, ja garbuski uwielbiam w każdej postaci (oczywiście nie konsumpcyjnej) chociaż moje PB jest bardzo skromne i tak lubię się z nimi bawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Koledzy dziękuję za zainteresowanie, Marcin wyślij mi proszę swój adres na priv, w poniedziałek postaram się dotrzeć na pocztę Taki nieco wyświechtany komentarz, ale na żywo akwarela prezentuje się lepiej niż na zdjęciu, które nie oddaje wszystkich niuansów Jeszcze raz dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Pieniądze na koncie, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi