Mr. Maciek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witajcie Mam wielki problem. Dziś oglądając moje Metanium zauważyłem że wodzik wogóle się nie porusza gdy włanczam przycisk zwalniający szpule i gdy przynęta leci. Wodzik stoi w miejscu. Co się mogło z nim stać. Może wy mieliście takie wady i jak można temu zaradzić jakoś. Problem jest duży bo w kwietniu już ryby a chciałbym przed tym a by wszystko szło jak trzeba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A czy przypadkiem tak nie musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Na pewno nie. Przy wyrzucie zawsze wodzik pracuje.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Maćku jesteś w błedzie w Metanium jak i w innych multikach niskoprofilowych podczas rzutów wodzik stoi. Jedynie w konstrukcjach takich jak Abu C3 wodzik rusza sie podczas rzutu. W żadnym niskim profilu jak narazie nie widziałem ruchomego wodzika. Nie masz powodow do zmartwien z twoim Metanium jest wsio wopariadku Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 spoko, spoko wszystko w porzadalu, tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 I po stresie:) i małej sesji GG:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dzięki, nie wiem co mnie napadło. Ostatnio jakiś taki nerwowy jestem. Dzięki Bassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Życzę miłego używania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi