Fin333 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Aukcja blaszek, w ramach forumowej zbiórki na uzdrowienie Janusza. Zapraszam do licytowania, na pewno przyda się naszemu koledze każdy grosz. Zestaw 11 błystek w raczej klasycznych kolorach: 10 dwójek i 1 trójka. 4 wyjąłem z portfela moich ulubionych, 3 są specjalnie postarzone (ciemne korpusy), 5 pojedynczych egzemplarzy, 2 tandemiki. Cena startowa to 1zł, a koniec aukcji ustalmy na powiedzmy piątek (25 X) godz. 20.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 100 zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 120,- PLN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Koniec czy ktos jeszcze chce policytować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Ok, ustal na priv z Rafałem jak z wysylka i przeleje Tobie na konto z dopiskiem "blystki dla Janusza" ?Napisz mi na priv Edytowane 26 Października 2019 przez Krzysiek P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Dziękuję koledzy za udział w aukcji. Krzysiek, podeślij mi adres do wysyłki błystek, Zresztą, napiszę na priv.Raz jeszcze dzięki! Przyda się kaska Januszowi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Pieniądze na koncie, dziękuję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi