Skocz do zawartości

Casting - próba

domeldoom

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

jest ktoś z okolic Oświęcimia (Dziećkowice i okolice, Międzybrodzie itp.) kto jest doświadczony w castingu i chciałby się umówić na niezobowiązujące spotkanie ;) nad wodą, celem pokazania mi o co chodzi w castingu?

Nie chcę nikogo na siłę ściągać nad wodę, ale jakby ktoś był tam już to mógłbym podjechać na chwilę pogadać i rzucić 6 razy tym ustrojstwem.

Będę zobowiązany.

pzdr

tomek

Edytowane przez domeldoom
  • Like 1

A ja jestem zdania że kolega w dobrą strone idzie.Zupełnie co innego zaczynać samemu(ja tak miałem)a pod okiem kogoś kto ogarnia i przede wszystkim(tu się zgodze)ma dobrze dobrany zestaw.Trudno oczekiwać że ktoś kto z castem nie miał styczności taki zestaw kupi.Nie wiedząc w ogóle czy cast mu podejdzie.Gdybym ja miał na początku jakiegoś "nauczyciela" pewnie bym popełnił mniej błędów.Choć w zasadzie mnie cast zauroczył od pierwszego razu.

• Like 3

A co tu umieć trzeba mieć dobry zestaw i samo idzie

https://www.olx.pl/o...html#cfe04318e9

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ogłoszenia już nie ma. I kolega poniżej ma rację. Ja także sam się uczyłem bo mnie cast zauroczył, ale sądzę, że gdyby ktoś "na żywo" pokazał z "czym to się je" to nauka poszła by o wiele szybciej i byłoby taniej :D

A ja jestem zdania że kolega w dobrą strone idzie.Zupełnie co innego zaczynać samemu(ja tak miałem)a pod okiem kogoś kto ogarnia i przede wszystkim(tu się zgodze)ma dobrze dobrany zestaw.Trudno oczekiwać że ktoś kto z castem nie miał styczności taki zestaw kupi.Nie wiedząc w ogóle czy cast mu podejdzie.Gdybym ja miał na początku jakiegoś "nauczyciela" pewnie bym popełnił mniej błędów.Choć w zasadzie mnie cast zauroczył od pierwszego razu.

• Like 1