domeldoom Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Hej jest ktoś z okolic Oświęcimia (Dziećkowice i okolice, Międzybrodzie itp.) kto jest doświadczony w castingu i chciałby się umówić na niezobowiązujące spotkanie nad wodą, celem pokazania mi o co chodzi w castingu?Nie chcę nikogo na siłę ściągać nad wodę, ale jakby ktoś był tam już to mógłbym podjechać na chwilę pogadać i rzucić 6 razy tym ustrojstwem. Będę zobowiązany. pzdrtomek Edytowane 25 Października 2019 przez domeldoom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A co tu umieć trzeba mieć dobry zestaw i samo idzie https://www.olx.pl/o...html#cfe04318e9 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A ja jestem zdania że kolega w dobrą strone idzie.Zupełnie co innego zaczynać samemu(ja tak miałem)a pod okiem kogoś kto ogarnia i przede wszystkim(tu się zgodze)ma dobrze dobrany zestaw.Trudno oczekiwać że ktoś kto z castem nie miał styczności taki zestaw kupi.Nie wiedząc w ogóle czy cast mu podejdzie.Gdybym ja miał na początku jakiegoś "nauczyciela" pewnie bym popełnił mniej błędów.Choć w zasadzie mnie cast zauroczył od pierwszego razu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A co tu umieć trzeba mieć dobry zestaw i samo idzie https://www.olx.pl/o...html#cfe04318e9 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Ogłoszenia już nie ma. I kolega poniżej ma rację. Ja także sam się uczyłem bo mnie cast zauroczył, ale sądzę, że gdyby ktoś "na żywo" pokazał z "czym to się je" to nauka poszła by o wiele szybciej i byłoby taniej A ja jestem zdania że kolega w dobrą strone idzie.Zupełnie co innego zaczynać samemu(ja tak miałem)a pod okiem kogoś kto ogarnia i przede wszystkim(tu się zgodze)ma dobrze dobrany zestaw.Trudno oczekiwać że ktoś kto z castem nie miał styczności taki zestaw kupi.Nie wiedząc w ogóle czy cast mu podejdzie.Gdybym ja miał na początku jakiegoś "nauczyciela" pewnie bym popełnił mniej błędów.Choć w zasadzie mnie cast zauroczył od pierwszego razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Ja zaczynałem sam. Hamulec skręcony, docisk dokręcony i jazda. Potem główną zasadą było stopowanie szpuli za nim wpadnie do wody Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Piece of cake! https://youtu.be/FFJEAiUsJik?t=123 Edytowane 25 Października 2019 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Ja chętnie pomogę! Sprawdź PW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi