mario6565 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam ,po wielu namysłach , pytaniach i pomocy kolegów z forów jestem zainteresowany kupnem takiego , sprzętu. Teraz pytanie , gdzie kupić go żeby wyszło jak najtaniej ?Fajnie by było dorwać używany ,ale nigdzie nie widziałem . najtaniej znalazłem tutaj :http://www.rapa-sklep.pl/pl/p/Daiwa-LIBERTO-PIXY-68L/401 Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cześć. Właśnie staram się sprowadzić zza wielkiej wody , PX-R . To jest kolejny wariant PIXY na rok 2012. Jeśli się uda będę miał dwa , z czego jeden na zbyciu. Kolowrotek będzie na prawą rękę . Myślę że będę go mógł opchnąć za niezłą cenę ( nie wiem jeszcze jaką ) . Jeśli interesuje cię praworęczny to dam ci znać .Ale daj mi znać czy dawać ci znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ten PXR to mnie by interesował ale na lewą rękę.Co do Pixy to jest to dość trudny multik z tuningową szpulką ponoć lepiej ale 5stówek trza dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To napiszę ci to co setki kolegów pisało już z tysiąc razy na tym i innych bratnich forach. 1. Kup Curado 51E na Ebay ( 600zł ) . Tym dasz radę od jakichś 5gr. Jeśli wędka nie jest zbyt szybka to nawet 4gr. 2. Jeśli to ci nie wystarcza dzwonisz do Japantackle albo do Mefistofishing i zamawiasz odpowiedniego Availa ( 350zł )3. Rozsądek nakazuje również zmienić hamulec na magnetyczny ( 250zł. Chyba ) dzięki temu sporo zaoszczędzisz na niezniszczonych plecionkach. Tym sposobem za skromne 1200zł. masz najlepszy osiągalny obecnie sprzęt do UL. Jak ci się kolor nie podoba to ktoś z forum ci go napewno może przemalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tak i to jest bdb.kierunek.CU51E kupisz u kolegi Stachu z forum.Gość rzetelny jak mało kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 To napiszę ci to co setki kolegów pisało już z tysiąc razy na tym i innych bratnich forach. 1. Kup Curado 51E na Ebay ( 600zł ) . Tym dasz radę od jakichś 5gr. Jeśli wędka nie jest zbyt szybka to nawet 4gr. 2. Jeśli to ci nie wystarcza dzwonisz do Japantackle albo do Mefistofishing i zamawiasz odpowiedniego Availa ( 350zł )3. Rozsądek nakazuje również zmienić hamulec na magnetyczny ( 250zł. Chyba ) dzięki temu sporo zaoszczędzisz na niezniszczonych plecionkach. Tym sposobem za skromne 1200zł. masz najlepszy osiągalny obecnie sprzęt do UL. Jak ci się kolor nie podoba to ktoś z forum ci go napewno może przemalować. Nie zgodze sie z toba do konca co do najlepszego sprzetu do UL niestety. Jest wiele swietnych maszynek co radze sobie doskonale z lekkimi wabikami be koniecznosci wymienienia polowy czesci. Po za tym jak ktos chce daiwe to po cholere wciskac mu shiamano? Tak jak pisal @Tomy PX to dosc ciezki mlynek pod wzgledem rozgryzienia ustawien jesli chodzi o poczatkujacych ale na odpowiednim kiju idzie lapac na drobiazgi od 3gr. Mialem lapalem i bylem zadowolony aczkolwiek Steez 103hl potrafil to robic nie gorzej. Polecic moge alphasa 105 Finesse custom. Tu masz male wideo mojego znajomego. Rzuca 3 calowa guma na nie dociazonym haku offsetowym. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurde a moja Finesse już w drodze do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi