Skocz do zawartości

Jak kupić tanio Daiwa LIBERTO PIXY PX68L

mario6565

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,po wielu namysłach , pytaniach i pomocy kolegów z forów jestem zainteresowany kupnem takiego , sprzętu.

Teraz pytanie , gdzie kupić go żeby wyszło jak najtaniej ?

Fajnie by było dorwać używany ,ale nigdzie nie widziałem .

najtaniej znalazłem tutaj :

http://www.rapa-sklep.pl/pl/p/Daiwa-LIBERTO-PIXY-68L/401

Proszę o pomoc

Cześć. Właśnie staram się sprowadzić zza wielkiej wody , PX-R . To jest kolejny wariant PIXY na rok 2012. Jeśli się uda będę miał dwa , z czego jeden na zbyciu.

Kolowrotek będzie na prawą rękę . Myślę że będę go mógł opchnąć za niezłą cenę ( nie wiem jeszcze jaką ) . Jeśli interesuje cię praworęczny to dam ci znać .

Ale daj mi znać czy dawać ci znać . :D

To napiszę ci to co setki kolegów pisało już z tysiąc razy na tym i innych bratnich forach.

1. Kup Curado 51E na Ebay ( 600zł ) . Tym dasz radę od jakichś 5gr. Jeśli wędka nie jest zbyt szybka to nawet 4gr.

2. Jeśli to ci nie wystarcza dzwonisz do Japantackle albo do Mefistofishing i zamawiasz odpowiedniego Availa ( 350zł )

3. Rozsądek nakazuje również zmienić hamulec na magnetyczny ( 250zł. Chyba ) dzięki temu sporo zaoszczędzisz na niezniszczonych plecionkach.

Tym sposobem za skromne 1200zł. masz najlepszy osiągalny obecnie sprzęt do UL. Jak ci się kolor nie podoba to ktoś z forum ci go napewno może przemalować.

To napiszę ci to co setki kolegów pisało już z tysiąc razy na tym i innych bratnich forach.

1. Kup Curado 51E na Ebay ( 600zł ) . Tym dasz radę od jakichś 5gr. Jeśli wędka nie jest zbyt szybka to nawet 4gr.

2. Jeśli to ci nie wystarcza dzwonisz do Japantackle albo do Mefistofishing i zamawiasz odpowiedniego Availa ( 350zł )

3. Rozsądek nakazuje również zmienić hamulec na magnetyczny ( 250zł. Chyba ) dzięki temu sporo zaoszczędzisz na niezniszczonych plecionkach.

Tym sposobem za skromne 1200zł. masz najlepszy osiągalny obecnie sprzęt do UL. Jak ci się kolor nie podoba to ktoś z forum ci go napewno może przemalować.

Nie zgodze sie z toba do konca co do najlepszego sprzetu do UL niestety. Jest wiele swietnych maszynek co radze sobie doskonale z lekkimi wabikami be koniecznosci wymienienia polowy czesci. Po za tym jak ktos chce daiwe to po cholere wciskac mu shiamano?

Tak jak pisal @Tomy PX to dosc ciezki mlynek pod wzgledem rozgryzienia ustawien jesli chodzi o poczatkujacych ale na odpowiednim kiju idzie lapac na drobiazgi od 3gr. Mialem lapalem i bylem zadowolony aczkolwiek Steez 103hl potrafil to robic nie gorzej. Polecic moge alphasa 105 Finesse custom. Tu masz male wideo mojego znajomego. Rzuca 3 calowa guma na nie dociazonym haku offsetowym.

zdr