filip Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) WitamCzy ktoś z kolegów reklamował może wędki ECHO ?Na stronie firmy są formularze tylko dla klientów z US i CA, dla międzynardowych nie ma formularza lub nie mogę znaleźć.Napsiałem kilka dni temu do nich emaila, bez żadnej odzewu.Ktoś zna jakiś skuteczny sposób na kontak z ECHO ? Edytowane 28 Października 2019 przez filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 tu pisales?warranty@rajeffsports.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 no to jest dobry adres jezeli chodzi o gwarancje ( rowniez z innych krajow niz canada i us) sproboj raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 tu masz jeszcze telefon:1-360-694-2900spróbuj zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Krzysiek, wysłałem im trzy emaile, żadnej odpowiedzi.Spróbuje się dodzwonić, jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Może adh-fishing.com?Sprzedają kije Echo to powinni coś wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 29 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Napisałem na jeszcze jeden email do ECHO w US i przesłali go przedstawiciela w Europie i dziś rano skontaktowała się ze mną panienka z Niemiec. Stwierdziła że zajmie się sprawą jutro bo dziś jest na wyjeździe. Poinformuje co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Po wymianie kilku email i opłacie za przesyłkę z US do PL via DE 46,12 EUR ,dziś dotarła do mnie nowa wędka ECHO TR 2 8136.Szukali złamanego elementu do starszego modelu który miałem, nie znaleźli, więc przysłali nowszą wersje, w sumie blank ten sam tylko polakierowany, uchwyt kołowrotka inny i mam nadzieje że jest lepszy korek.Dobrze się skończyło, pomimo wcześniejszego braku kontaktu. Edytowane 12 Listopada 2019 przez filip 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 No, to bardzo elegancko się zachowali. Ja za jedną zamienną sekcję do Salmo Logic zapłaciłem 128 EUR z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Każda firma ma swoją "politykę", Salmologic nie ma dożywotniej gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 No nie ma, ale zamawiałem już części zastępcze od Zpey i Vision i kosztowały połowę tego. Także trochę niemiła niespodzianka. Ale obsługa szybka i miła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 to duzo kasy jak za sekcje. cenia sie.sage one ( nieprodukowany) 70 usd, podobnie meiser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Loop podobnie w okolicy 70usd, ale to w przypadku SH. Nie wiem jak z DH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Loop podobnie w okolicy 70usd, ale to w przypadku SH. Nie wiem jak z DH.Podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Sage już podniósł stawkę, cztery tygodnie temu za wymianę dolnika 100 € plus przesyłka. Cenią się strasznie, ale lepiej usłyszeć naprawimy, to będzie kosztowac "tyle I tyle" , niż przykro nam okres gwarancji minął i nie mamy już zamienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 To może jest stawka dla Niemców ? (dobrych Niemców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Bardzo możliwe ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Sage już podniósł stawkę, cztery tygodnie temu za wymianę dolnika 100 € plus przesyłka. Cenią się strasznie, ale lepiej usłyszeć naprawimy, to będzie kosztowac "tyle I tyle" , niż przykro nam okres gwarancji minął i nie mamy już zamienników. to pewnie jakas "stara" seria? ( z przed 10lat): ja placilem 75usd 2 tygodnie temu Edytowane 14 Listopada 2019 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 to pewnie jakas "stara" seria? ( z przed 10lat): ja placilem 75usd 2 tygodnie temu Nie nie, Sage One 9' #5. Wędka faktyczne była kupiona w Niemczech i reklamowana za posrednictwem tego samego sklepu. Może Filip ma racje???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 pewnie tak, bo wg. sage:current models : 25usdrecent models :75usdclassic ( z przed 10 lat i wiecej) 150usdmysle ze Cie z lekka oszukali w sklepiepozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 To może jest stawka dla Niemców ? (dobrych Niemców)Dawno nie oglądałeś Wiadomości... Nie ma dobrych Niemców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Przez wysłaniem wędki zadzwoniłem zapytać o szczegóły reklamacji.W sklepie elegancko odpowiedzieli na wszystkie pytana. Koszty manipulacje od marca tego roku 100€ plus koszt wysyłki. Czas realizacji normalnie ok. 2 tygodni, ale że tu złamany jest dolnik to ok. 6 tyg. Rzekomo dolnik dorabianie są tylko w Stanach, a inne części wędek dostępne są w Europie. Może sklep doliczył sobię prowizję, może dolniki są droższe,a może faktycznie w Niemczech mają inne stawki...????????♂️ Edytowane 14 Listopada 2019 przez Fanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Przecież 100€ = 75$, taki przelicznik mają w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi