Pedros Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Mam do szanownych forumowiczów pytanko.Jerkowcy z Twardej (Paweł i Sławek), nie mają czym dojechać na Zlot, może ktoś ma wolne miejsce - 2 szt.PZDRPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Cholerka, ja już mam full (pewnie po dach będę zapchany) znając chłopaków. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Wiem Remuś, ale może ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 @Piotrek, niestety chyba nic z tego nie będzie bo nikt inny nie jedzie z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 A ile osób zgłosiło akces na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Tak na szybko wpłaciło kilkanaście Moim zdaniem to OK! Będzie można z każdym spokojnie porozmawiać, popatrzyć na sprzęt itd. Dla mnie jak najbardziej OK! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 no osobiście mam nadzieje, że nie tylko obejrzeć. choć to niewątpliwie zalezy od wlascicieli ogladanego sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pedros
Mam do szanownych forumowiczów pytanko.
Jerkowcy z Twardej (Paweł i Sławek), nie mają czym dojechać na Zlot, może ktoś ma wolne miejsce - 2 szt.
PZDR
Piotr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi