Rhyacophila Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Piotr, Zapinanie góra-dół to fajny patent, choć przyznam, że nie mój. Bernard Ramanauskas stosuje taki na swoich wędkach, a ja podpatrzyłem, spodobało mi się i sam rozumiesz... Co do raka brzozy to jak znajdę chwilę to wyślę próbki do Ciebie. Mari, dzięki za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ładne drewienko.. Te czarne prążki to zagrzybione drewno .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dokładnie sporo grzyba w nim dobrze wysusz i efekcik bedzie ideał ,mam klona z grzybem jest niesamowity wygląd nie da się tego podrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Siemacie, Moja zrakowiała brzoza ala reel seat, stabilizowana utwardzaczem do drewna (szczegółów chemicznych brak). 12 godzin w próżni plus 6 w nadciśnieniu.Dla porównania sfotografowałem też czysty fragment surowca, Efekt: pozdrawiam, Adam Edytowane 3 Marca 2013 przez Rhyacophila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Piękna rzecz i te naturalne kolorki, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ładnie wyszło z grzybem jej pasuje. Osobiście uwielbiam naturalne regularne słoje, ale narośla rakowe mają swój urok. Obecnie kombinuję z olejowaniem drewna na insert. Pije, pije i ciągle pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pije, pije i ciągle pije... Swego czasu kleciłem osady do wiatrówek. Orzech przyjmował do 30 warst. Ok. 2 m-ce pitolenia A brzoza piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kilka uchwytów z brzozy oraz zagrzybionego buka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wyglądaja bajkowo, szczególnie ten ostatni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Są piękne... Grzyb przyciaga uwagę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No kolego nieźle sobie poczynasz z tymi uchwytami ,dobry kierunek bo własny produkt to podstawa i cieszy oko bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Codziennie oglądam te uchwyty i za każdym razem coraz bardziej mi się podobają, Adam to jest tak klasycznie ładne, że nie potrafił bym wymyślić najmniejszej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dobrze siedzi na drewnie ? Czy raczej wykazuje skłonnność do przesuwania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Super uchwyciki.Pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 To prawda że śliczniutkie- klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Siedzi jak przyklejony, nie ma prawa się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamroz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A do stabilizacji drewienka metakrylanem metylu jaki utwardzacz się dodaje? Co by utwardziło się po wygrzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi