Skocz do zawartości

Robert „Lewy" - Złoty But

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Danielu tylko bez spiny proszę. Rozumiem ze Tobie osobiście wyjawił że tak na prawdę nie urodził się w Warszawie tylko w Pruszkowie?

:)

Przecież to nie ma znaczenia czy urodził się w Warszawie, Małkini czy Manili.

Będziesz miał okazję - zapytaj Go.

Nie będziesz miał - uwierz na słowo.

:)

Miłego weekendu

• Like 1

Ale o co konkretnie mam go zapytać? Urodził się w Warszawie, mieszkał i wychował w Lesznie. Pruszków był tylko krótkim epizodem w jego życiu tak jak Poznań czy Dortmund z tą tylko różnicą że w Poznaniu i Dortmundzie mieszkał.

No ale niech Ci będzie. Dla kogoś urodzonego w Pruszkowie, na przykład dla mnie to kolejny powód do dumy;-)

• Like 1

Ale o co konkretnie mam go zapytać? Urodził się w Warszawie, mieszkał i wychował w Lesznie. Pruszków był tylko krótkim epizodem w jego życiu tak jak Poznań czy Dortmund z tą tylko różnicą że w Poznaniu i Dortmundzie mieszkał.

No ale niech Ci będzie. Dla kogoś urodzonego w Pruszkowie, na przykład dla mnie to kolejny powód do dumy;-)

I wszystko jasne :)

• 4 miesiące temu...

A może nie chciał dołożyć? Miał 2 szanse wczoraj zmienić wynik, a jednak ... Wczoraj cały piłkarski świat gadał o wyrównaniu rekordu, uszanował tym Gerda. Teraz za tydzień pobije ten rekord i zyska kolejne dni rozgłosu, dodatkowo zyskując sympatię kibiców. Nie jest taki głupi na jakiego wygląda ????

Edytowane przez Matteoo
  • Like 1

Bob, brak mu długich siwych włosów w stylu szopy. Jak zapewne się domyśliłeś to cytat starego powiedzenia, żartobliwy, ale ogólnie blisko 35 letni facet paradujacy przed kilkoma milionami w krótkich spodenkach i koszulce z twarzą innego faceta lub reklamami na plecach nie wygląda poważnie, stąd może cytat poprawny. ????????????

• Like 1