tofik Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ma to ,41 gol stał się faktem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ale nerwy Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) 41 ! Edytowane 22 Maja 2021 przez Guzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ogromny sukces.Brawo Lewy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jest kolejne trofeum ????dwa gole + asysta ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Życzenia urodzinowe dla Bohatera tego wątku . 100 ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Dzisiaj 3 brameczki co w sumie daje 301 trafień dla Bayernu!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Dziś dwie brameczki w LM...???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nieśmiało przypominam że Robert już w weekend pobił kolejny rekord Gerda ...czyli strzelił gola w 17 meczu o stawkę z rzędu, dziś to już 18 mecz ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Nieśmiało przypominam że Robert już w weekend pobił kolejny rekord Gerda ...czyli strzelił gola w 17 meczu o stawkę z rzędu, dziś to już 18 mecz Ok,ale jeżeli chodzi o Bundesligę to serio rekord...!13 spotkań z rzędu trafił.Pobił Millera i Heynkesa...Brawo ON!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Jeden z niewielu sportowców teraźniejszych czasów którzy przejdą do historii,jeżeli chodzi o piłkę nożną- jedyny. Mam na myśli oczywiście sportowców z Polski ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 No i JEST !!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Gratulacje dla Roberta Lewandowskiego ! Oczywiście to znakomity sportowiec. Nadto nie wikła sie w skandale obyczajowe i jest "normalny" w przeciwienstwie do wielu swoich kolegow po fachu.Jako zgrzybiały starzec będę się czepiał. Zdecydowanie powinien, na co już zwracaałem uwagę "kiedyśtam", zmienic doradcę ds wizerunku. Krawat i poszetka z jednego materiału to delikatnie mówiąc"wiocha" Za długie rękawy garnituru i raczej za krótkie rękawy koszuli( powinny wystawać). Zegarek raczej ze skórzanym czarny paskiem nie z bransoletą. I mam ndzieję ze nie jest to diver(nie widać dokladnie) jak to już siep. Robertowi zdarzalo. Butów ( prócz złotego ) nie widać... Edytowane 21 Września 2021 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 ...toś go ubrał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Cześć, a co kolega Marcin tak wyczulony na prawidłowy strój rozumie pod słowem "wiocha"?Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Wywołano mnie więc odpowiem. Dla mnie "wiocha" to wtedy gdy ktoś aspiruje a nie wie jak.. A przecież wystarczyło wrzucić w wszukiwarkę "jak dobrać poszetkę?" Pan Lewandowski aspiruje do klasycznej elegancji a czesto popełnia podstawowe błędy modowe. W tej stylizacji (zdalem sobie trud i obejrzałem krótki film o wręczeniu "zlotego buta").jest ich mnóstwo. Wspomniana poszetka co jest rażace. Fatalnie zawiązany krawat, na dodatek nieco opuszczony. Do takich klap marynarki węzeł powinien byc raczej długi i wąski(np four-in-hand) a ten jest związany na za cienkiej częsci krawata. Źle dobrana koszula, - za krótki kołnierzyk do tego kroju marynarki. Za krótkie rękawwy koszuli. Na dodatek mam wrażenie pół numeru za duża marynarka, marszczy się tam gdzie nie powinna. Zegark z niebieską miast białą tarczą. Edytowane 22 Września 2021 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Myślę że Ty i inni kodowi gracze to zauważyli... ja nie Robert gra w piłkę a nie pracuje w domu mody Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2021 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 ubiera się jak lubi .niedługo na ryby nie pójdziesz bez specjalnego stroju .nie rozumiem twojego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Tak po prawdzie to Marcin napisał prawdę. Żona nie dopilnowała, albo spec od wizerunku.Przy jego sylwetce nie problem się ubrać, wszystko pasuje.Inna sprawa, że w kontekście Roberta te kwestie są dla mnie pomijalne.Mocno mu kibicuje i mam nadzieję na kolejne rekordy, złotą piłkę oraz miliardy w inwestycjach na zakończenie kariery.PSKrychowiak się ładniej ubiera i co z tego? Edytowane 22 Września 2021 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Róbta co chceta nie chodzi w parze z klasą, ani elegancją. Dysonans jak byk.. ale mało zauważalny.. zwłaszcza dla zaślepionych kibiców.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Wywołano mnie więc odpowiem. Dla mnie "wiocha" to wtedy gdy ktoś aspiruje a nie wie jak.. A przecież wystarczyło wrzucić w wszukiwarkę "jak dobrać poszetkę?" Pan Lewandowski aspiruje do klasycznej elegancji a czesto popełnia podstawowe błędy modowe. W tej stylizacji (zdalem sobie trud i obejrzałem krótki film o wręczeniu "zlotego buta").jest ich mnóstwo. Wspomniana poszetka co jest rażace. Fatalnie zawiązany krawat, na dodatek nieco opuszczony. Do takich klap marynarki węzeł powinien byc raczej długi i wąski(np four-in-hand) a ten jest związany na za cienkiej częsci krawata. Źle dobrana koszula, - za krótki kołnierzyk do tego kroju marynarki. Za krótkie rękawwy koszuli. Na dodatek mam wrażenie pół numeru za duża marynarka, marszczy się tam gdzie nie powinna. Zegark z niebieską miast białą tarczą.Cieszy mnie bardzo fakt odpowiedzi, tylko ciągle nie rozumiem dlaczego te wszystkie błędy które Robert popełnił nazywasz wiochą. To bardzo ksenofobiczne określenie sugerujące , że ludzie ze wsi są gorsi tylko dlatego, że są ze wsi. Takimi określeniami obrażamy więcej osób i bardziej dotkliwie niż niż Robert uchybieniami w swoim stroju. Być może jest to tylko moje zdanie. Pozdrawiam Tomek Edytowane 22 Września 2021 przez kostom63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Mi się wydaje ,że kolega używając zwrotu "wiocha" nie miał na myśli kogoś obrazić,więc nie doszukiwałbym się tutaj jakieś drugiego dna,ponieważ w potocznej mowie również zdarza się nam używać tego określenia i to nie bynajmniej w kontekście obrażania ludzi z małych miejscowości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Tomaszu, określenie "wiocha" nie ma w sobie nic z tak modnej obecnie ksenofobii. I nie dotyczy ludzi ze wsi, a raczej "światowców" nie potrafiących nabyć manier i kanonów zachowania, właściwych dla swojego nowego środowiska. A samo określenie wydaje się jak najbardziej trafne. Przysłowiowa Grażynka wystrojona na mszę w Parzęczewie, nie budzi wyglądem ani zdziwienia, ani kontrowersji. Jeśli jednak pojawi się tak wystrojona i umalowana na czerwonym dywanie w Międzyzdrojach, albo jako spikerka w "Teleexpressie...Prawdopodobnie naszą gwiazdę ubiera żoną i jak widać na małe pojęcie, co wypada, a co już nie bardzo. A tu nie chodzi o pójście na piwko z kolegami z drużyny, tylko o filmik, który obejrzy parędziesiąt milionów ludzi. Wystarczy drobiazg. Sięgnąć po portfel i zatrudnić krawca i PR-owca od savoir vivre'u. Inwestycja w wizerunek na bank zwróci się w przyszłości. Choć na razie ważna jest ilość strzelonych bramek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Nie ma się do czego dojebać, to krawat i koszula przeszkadza...????Tak dla rozluźnienia:-co łączy Podolskiego i Messiego?- Na emeryturze nie strzelają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi