Skocz do zawartości

Robert „Lewy" - Złoty But

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Marcinie Rafalski, takie pierdolamento piszesz, że strach się bać. Top moda w stylu jakiej ubiera się lewy nie jest ograniczona żadnymi kanonami. Doradcę modowego który dobiera mu ubiór wykorzystują również inne bardzo znane osoby z całego świata. Uwierz, że lewego nie ubiera Anka ani dzieci. Obecna moda nie ma już sztywnych kanonów, a i wizyty u królowej zyskały pewną dowolność, choć nadal musisz być "odpowiednio ubrany". To nie stołowy savoir-vivre gdzie ustalenia są niezmienne. Co natomiast do nazewnictwa pewnego stylu ubierania jako "wiocha" to powstało to w Polsce w latach komuny, a kanonem tego był ubrany w garnitur facet z gumowcami na nogach. Stąd nazwa potocznie zwana "wiocha ". Takich przykładów złamania pewnych standardów ubioru wieś podawała zawsze więcej, choć i w mieście są Janusze noszący skarpetki do laczków.

Miałem sie  więcej nie wypowiadać... A niech tam. Odnosze wrażenie że koledzy nie bardzo rozumieją czym pisałem.Nie czepiam sie p.Lewandowskiego kolego @tofik... Ani tym bardziej osób zamieszkałych na na wsi. Nigdzie nie napisalem, ze p. Lewandowskiego ubiera żona kolego Matteo. Posłużę sie porównaniem wędkarskim. Kazdy z tu obecnych zna pojęcie zestaw. Skrytykowalem sposob dobrania zestawu... A nie to że np ubrał sie klasycznie czy inaczej. Na tej uroczystości byli gorzej ubrani. Oliver Khan mial fatalny zestaw koordynowany, inny jegomość byl w wymiętym ubraniu itd itp Każdego z Was @Koledzy drażniła by stella rozmiaru 1000 z kijem do 150g Lub wielka saltiga do ul. Jesli ktoś chce się ubierać stylowo , obojętnie klasycznie, smart casulowo, preppy czy jak tam jeszcze powinien po prostu zwracać więcej uwagi na szczegóły. Ot i tyle

P.S.: Cieszę się że moje posty doświezyły pamięć Kolego @Guzu, chociaż na coś sie nadały :)

Edytowane przez Marcin Rafalski

Miałem sie  więcej nie wypowiadać... A niech tam. Odnosze wrażenie że koledzy nie bardzo rozumieją czym pisałem.Nie czepiam sie p.Lewandowskiego kolego @tofik... Ani tym bardziej osób zamieszkałych na na wsi. Nigdzie nie napisalem, ze p. Lewandowskiego ubiera żona kolego Matteo. Posłużę sie porównaniem wędkarskim. Kazdy z tu obecnych zna pojęcie zestaw. Skrytykowalem sposob dobrania zestawu... A nie to że np ubrał sie klasycznie czy inaczej. Na tej uroczystości byli gorzej ubrani. Oliver Khan mial fatalny zestaw koordynowany, inny jegomość byl w wymiętym ubraniu itd itp Każdego z Was @Koledzy drażniła by stella rozmiaru 1000 z kijem do 150g Lub wielka saltiga do ul. Jesli ktoś chce się ubierać stylowo , obojętnie klasycznie, smart casulowo, preppy czy jak tam jeszcze powinien po prostu zwracać więcej uwagi na szczegóły. Ot i tyle

P.S.: Cieszę się że moje posty doświezyły pamięć Kolego @Guzu, chociaż na coś sie nadały :)

To jest gość co ma kopać piłkę a nie latać po wybiegu.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Oglądam własnie prezentację Lewego w Barcy, dla mnie szok, ile osób przyszło zobaczyć i powitać Lewego. Tam go doceniają, mają nadzieję, a nasi lokalni "krytycy" w kapciach przed laptopem walą w niego jak w bęben. Wstyd mi czasem, za naszą rodzimą zawiść. Brawo Lewy! Powodzenia w Barcy. 

• Like 7

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Dla mnie, piszę to bez złośliwości, ten facet powinien odwiesić korki i zająć się czym innym, lub zmienić kontynent. Ostatnie jego mecze to dramat patrzeć. Piękna kariera jak na polskiego napastnika, ale każdy kiedyś powinien odejść. Kończ waść, wstydu oszczędź.