Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Marcinie Rafalski, takie pierdolamento piszesz, że strach się bać. Top moda w stylu jakiej ubiera się lewy nie jest ograniczona żadnymi kanonami. Doradcę modowego który dobiera mu ubiór wykorzystują również inne bardzo znane osoby z całego świata. Uwierz, że lewego nie ubiera Anka ani dzieci. Obecna moda nie ma już sztywnych kanonów, a i wizyty u królowej zyskały pewną dowolność, choć nadal musisz być "odpowiednio ubrany". To nie stołowy savoir-vivre gdzie ustalenia są niezmienne. Co natomiast do nazewnictwa pewnego stylu ubierania jako "wiocha" to powstało to w Polsce w latach komuny, a kanonem tego był ubrany w garnitur facet z gumowcami na nogach. Stąd nazwa potocznie zwana "wiocha ". Takich przykładów złamania pewnych standardów ubioru wieś podawała zawsze więcej, choć i w mieście są Janusze noszący skarpetki do laczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dobrze jest sobie czasem odświeżyć i przypomnieć, dlaczego Asów tego typu, jak tu wypowiadający się @Marcin, mam na liście ignorowanych. Dziękuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Miałem sie więcej nie wypowiadać... A niech tam. Odnosze wrażenie że koledzy nie bardzo rozumieją czym pisałem.Nie czepiam sie p.Lewandowskiego kolego @tofik... Ani tym bardziej osób zamieszkałych na na wsi. Nigdzie nie napisalem, ze p. Lewandowskiego ubiera żona kolego Matteo. Posłużę sie porównaniem wędkarskim. Kazdy z tu obecnych zna pojęcie zestaw. Skrytykowalem sposob dobrania zestawu... A nie to że np ubrał sie klasycznie czy inaczej. Na tej uroczystości byli gorzej ubrani. Oliver Khan mial fatalny zestaw koordynowany, inny jegomość byl w wymiętym ubraniu itd itp Każdego z Was @Koledzy drażniła by stella rozmiaru 1000 z kijem do 150g Lub wielka saltiga do ul. Jesli ktoś chce się ubierać stylowo , obojętnie klasycznie, smart casulowo, preppy czy jak tam jeszcze powinien po prostu zwracać więcej uwagi na szczegóły. Ot i tyle P.S.: Cieszę się że moje posty doświezyły pamięć Kolego @Guzu, chociaż na coś sie nadały Edytowane 23 Września 2021 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Nastrój, afekt i emocje identico, ale dress code idoli jeszcze nienaganny. Ugly Marcin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Miałem sie więcej nie wypowiadać... A niech tam. Odnosze wrażenie że koledzy nie bardzo rozumieją czym pisałem.Nie czepiam sie p.Lewandowskiego kolego @tofik... Ani tym bardziej osób zamieszkałych na na wsi. Nigdzie nie napisalem, ze p. Lewandowskiego ubiera żona kolego Matteo. Posłużę sie porównaniem wędkarskim. Kazdy z tu obecnych zna pojęcie zestaw. Skrytykowalem sposob dobrania zestawu... A nie to że np ubrał sie klasycznie czy inaczej. Na tej uroczystości byli gorzej ubrani. Oliver Khan mial fatalny zestaw koordynowany, inny jegomość byl w wymiętym ubraniu itd itp Każdego z Was @Koledzy drażniła by stella rozmiaru 1000 z kijem do 150g Lub wielka saltiga do ul. Jesli ktoś chce się ubierać stylowo , obojętnie klasycznie, smart casulowo, preppy czy jak tam jeszcze powinien po prostu zwracać więcej uwagi na szczegóły. Ot i tyle P.S.: Cieszę się że moje posty doświezyły pamięć Kolego @Guzu, chociaż na coś sie nadały To jest gość co ma kopać piłkę a nie latać po wybiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Był ubrany nienagannie na taką imprezę. Wręcz przesadził, bo powinien przyjść w jednym bucie, gdy drugiego odbierał. Zresztą szewcy którzy mu ten but uszyli na resztę odzieży z reguły uwagi nie zwracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Gratulacje dla Roberta Nagroda FIFA The Best 2021 ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 ... bo jemu się to po prostu należało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Kapitan Robert \m/ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Wspaniała wiadomość.Robert dołącza do FC Barcelona. VeB ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Niech ten sezon będzie dla Niego przełomowy i wspaniały , powodzenia w Katarze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Wspaniała wiadomość.Robert dołącza do FC Barcelona. VeB !... ryzykowna i odtwarzna decyzja w perspektywie tego, gdzie Barca jest obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 :clappinghands: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Oglądam własnie prezentację Lewego w Barcy, dla mnie szok, ile osób przyszło zobaczyć i powitać Lewego. Tam go doceniają, mają nadzieję, a nasi lokalni "krytycy" w kapciach przed laptopem walą w niego jak w bęben. Wstyd mi czasem, za naszą rodzimą zawiść. Brawo Lewy! Powodzenia w Barcy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 I już z 9 na koszulce. [emoji122][emoji122][emoji122] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 I jest kolejna nagroda do kolekcji Roberta Brawo Robert ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Jest szansa, może tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Myślę że tu będzie pasowało https://youtu.be/1G7p60zyczc?si=Hw_-MJyELXp3HGwi Ciekawy wywiad z Lewym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Teraz to juz bez znaczenia. Powinien się wypowiedzieć wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Teraz to juz bez znaczenia. Powinien się wypowiedzieć wcześniej.Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Dla mnie, piszę to bez złośliwości, ten facet powinien odwiesić korki i zająć się czym innym, lub zmienić kontynent. Ostatnie jego mecze to dramat patrzeć. Piękna kariera jak na polskiego napastnika, ale każdy kiedyś powinien odejść. Kończ waść, wstydu oszczędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Wiadomo, że wiek robi swoje...ale gdzie tam odwiesić korki..... jeszcze powalczy o króla strzelców La Liga w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Matteoo, bez urazy, ale nie czytałeś Potopu i użyłeś "kończ wasc" w nieprawidłowym znaczeniu. Tam chodziło o to, że pokonany upokorzony poprosił o szybsza śmierć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi