Skocz do zawartości

Robert „Lewy" - Złoty But

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem w szkole średniej, jak mniemam miałem problem ze zrozumieniem ????. Cieszę się jednak, że nie napisałeś, że zapomniałem, choć byłem przy tym pojedynku. Idąc prozą, to Lewy wygląda jak by go już na pal wbili. ????. Karpiu, Lewy powalczy, jak się przeniesie do laliga oldboys. Jeżeli do końca września nie odnajdzie formy, to trafi na ławę. Historycznie, mamy świetny atak: Boniek, Lewy i Lato. Są jednak jak obrazy w powrocie Jedi, tylko Luka nadal nie widać.

Edytowane przez Matteoo

• 2 miesiące temu...

Żal patrzeć, jak się chłop skończył. Szkoda tylko Xawiego, który nie do końca wie jak lewego posadzić na ławce. Strasznie to wygląda. Szkoda chłopa, ale z tymi oszczędnościami będzie miał niezłą emeryturę. Za 1/10 jego wypłaty chętnie bym sezon pobiegał nawet do zawału, jemu dieta śródziemnomorska najwyraźniej nie służy, obiecuję podobną skuteczność, czasem też coś strzelę, pomacham rączkami na kolegów i opieprzę jakiegoś młodego. Jak ma ktoś kontakt z Xawim to oddam połowę wypłaty za polecenie. ????

Żal patrzeć, jak się chłop skończył. Szkoda tylko Xawiego, który nie do końca wie jak lewego posadzić na ławce. Strasznie to wygląda. Szkoda chłopa, ale z tymi oszczędnościami będzie miał niezłą emeryturę. Za 1/10 jego wypłaty chętnie bym sezon pobiegał nawet do zawału, jemu dieta śródziemnomorska najwyraźniej nie służy, obiecuję podobną skuteczność, czasem też coś strzelę, pomacham rączkami na kolegów i opieprzę jakiegoś młodego. Jak ma ktoś kontakt z Xawim to oddam połowę wypłaty za polecenie.

Kolego Robercie...a kto Ci bronił za młodu pobiegac,pomachac rączkami...??

Bys nie mial jednej dzisiatej...emerytury....nawet cala by Ci przysugiwala...

Mimo ze srednio lubie ten klub...

Uwierz poradza sobie z takim problemem..

Edytowane przez martek

Niestety club fanboyow boberta to niezbyt sprzyjające środowisko do wymiany obiektywnej opinii o jego formie, albo raczej jej braku, odkąd wylądował w Katalonii. A może ta forma w Monachium również była przekolorowana, przez monopol Bawarczyków na wygrywanie tamtejszych rozgrywek? Skoro nawet bozyszcze tłumów niejaki pep, nie potrafił z tak klasową 9 zawojować Europy...