popper Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Przyjmij wyrazy współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wyrazy współczucia i kondolencje dla całej rodziny . Trzymajcie się w tych trudnych chwilach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Chwila ciszy i spokoju . Trzymajcie się. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Przykro o takich rzeczach czytać , współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Trzymaj się Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Będę się modlił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Przyjmij wyrazy współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Proszę przyjąć wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Twój Ojciec będzie żył wiecznie w Twoim sercu Wyrazy współczucia (*) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Przyjmij wyrazy współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wyrazy współczucia Kolego (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Trzymaj się Chopaku... Edytowane 12 Listopada 2019 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (*)Wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Przyjmij wyrazy współczucia...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Szczere wyrazy współczucia...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Requiem aeternam dona ei, Domine,et lux perpetua luceat ei in saecula saeculorum.Requiescat in pace,Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Tato już jest w niebie. Widziałem to dziś na jego twarzy. Był taki spokojny i delikatnie uśmiechnięty Edytowane 14 Listopada 2019 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Kondolencje[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Przykra sprawa, moje kondolencje [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dziękuję Wszystkim szczerze z całego serca za złożone kondolencje i słowa wsparcia. Minęło 10 dni od śmieci Taty. Każdy przechodzi taką traumę na swój sposób. Bałem się tej chwili. Mimo, że Tato nie chorował, coraz częściej rozmyślałem co ja zrobię jak nam wszystkim jego zabraknie. Bałem się okrutnie i zaraz te myśli odsuwałem od siebie. Dziś mogę napisać, że mimo poczucia pustki, żalu jest we mnie i widzę, po mamie i siostrze, że w nich też taka nutka spokoju. Spokoju, że już nie będzie się musiał niczym przejmować, że nasze ziemskie problemy już nie będą mu spędzać snu z powiek. Czuje jakby dawał mi siłę i energię do tego by żyć dalej z podniesioną głową, piastować wartości, które mi przekazał, dbać o siebie o rodzinę o najbliższych i zawsze starać się być w porządku do innych osób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Każdy z nas przez to kiedyś przejdzie, albo już przeszedł. Mój ojciec zmarł 2,5 roku temu, po kilku tygodniach bardzo ciężkiej choroby. Nie ma dnia żebym o nim nie myślał. Z jednej strony ulga, że już dłużej nie cierpiał, a z drugiej wielki żal i ciągła tęsknota. Mimo, że nasze relacje były trudne, on nie był nigdy idealnym ojcem, ani ja idealnym synem, ale pamięta się głównie te dobre momenty. Nauczył mnie, że mężczyzna powinien umieć zrobić wszystko sam, własnymi rękami. Że facet powinien być facetem, a nie trokiem od kalesonów. A jeśli nie umiesz czegoś zrobić sam, powinieneś umieć na to zarobić. Znał się chłop na wszystkim, stara szkoła Trzymaj się. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Współczuję i trzymaj się chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi