benjam87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, mam nadzieję, że moderator mnie za to nie ochrzani ale mam prośbę do forumowiczów. Jak wiadomo wszystkich Nas łączy wspólna pasja jaką jest wędkarstwo, jednak nie samymi rybkami człowiek żyje (szkoda ). Zapewne na forum są dentyści, lekarze, handlowcy, zawodowi kierwocy etc. oraz moja grupa docelowa czyli Inżynierowie Budownictwa. Sprawa jest prosta. W czerwcu kończę mgr. z Budownictwa i szukam pracy w zawodzie (od zaraz zajęcia raz w tyg) jako Inżynier Budowy lub Managment czyli Inżynier Projektu, praca w Warszawie i okolicach. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Jeżeli ktoś z Was usłyszałby, że firma, w której pracuje szuka kogoś takiego,to bardzo proszę o cynk.Nie będę tutaj pisał o swoich kwalifikacjach i doświadczeniu, CV podeślę ewentualnie na maila. Niestety ja nie mam jeszcze kontaktów w branży dlatego pozwoliłem sobie na napisanie tego posta. A co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi