WOBI Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 muszę ciąć dolnik,bo jak utnę ze 20 cm szczytówki to tip będzie miał 3,5mm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to i ja się nie dziwię, jak szczytówka opierał się o podłoże i jeszcze przy kaloryferze. Większość kijków mam w szafie w uchwytach lub pokrowcach i zawsze szczytówka ku górze. Za szafa przy rurach stoją dwa jednoskłady, jest tam ciepło, ale nic się nie wygięło oczywiście nie stoją na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 O ile mnie pamięć nie myli, to ten konger miał krzywą szczytówkę, jak jeszcze nie stał w szafie, tylko śmigał nad wodą, moim zdaniem wada fabryczna. Zdjęłem niedawno ze ściany browninga fascination. Był specjalnie zagięty dla lepszej prezentacji pod sufitem. Wisiał tak ponad cztery lata, jak zdiąłem to od razu luknąłem czy go wykszywiło i nic. Prosty jak przed laty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Znam kilka przypadków gdzie kij pozostawiony w samochodzie się powyginał. Ten ze zdjęcia akurat bardzo delikatnie. Swoją drogą to w kartach gwarancyjnych jak byk stoi żeby nie zostawiać wędek w pobliżu źródeł ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli faktem są przypadki, które opisujecie, to wytłumaczenie widzę tylko jedno. Żywice używane w produkcji mają tą samą tendencję do uplastyczniania się pod wpływem ciepła jak pozostałe używane powszechnie, na codzień. Dziwiłoby tylko, że tak niewielka temperatura jest do tego potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 za szyba w samochodzie potrafi slonce mocno przygrzac... plastik topi i wygina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 za szyba w samochodzie potrafi slonce mocno przygrzac... plastik topi i wygina....Dawno temu ważną dyskietkę położyłem w Polonezie. Z tyłu pod szybą.Trasa ok. 150 km w słońcu i.... nie miałem dyskietki.O strzelających zapalniczkach gazowych nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 wlasnie o tym mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi