Juko Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Witam Koleżeństwo.Pewnie części z Was znany jest sklep "Sezon na Leszcza". Cześć z Was robiła udane lub mniej udane zakupy. Ja niestety należę do tej drugiej grupy. Nie będę bawił się w detale co i jak - powiem krótko: zostałem oszukany.W dniu 4 lipca 2019 złożyłem zamówienie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani towaru ani zwrotu wpłaconej gotówki. Nadmienię, że zakupy robiłem poprzez stronę sklepu a nie np. przez Allegro.29.10.2019 zgłosiłem sprawę na policję. Na wezwaniu uprzedzono mnie, że sprawa może zostać umorzona ze względu na niską szkodliwość społeczną, chyba że takich spraw jak moja znajdzie się więcej.Po złożeniu zawiadomienia o przestępstwie, porozmawiałem z inspektor na policji, która zasugerowała aby zebrać/uzyskać informacje tj. imię i nazwisko innych osób poszkodowanych i posterunek na którym dokonano zgłoszenia. Wtedy się sprawy powiąże.Poproszę o te dane na maila juko72@wp.pl. Ja przekaże je do tej inspektor i wtedy będzie większa szansa, że coś razem wskóramy. Jeżeli ktoś nie chce podawać tych danych do mnie tylko na policję, to proszę o kontakt. Prześlę niezbędne informacje.Nadmienię jeszcze, że tego posta wklejam pod komentarzami w necie na temat tego sklepu. Proszę nie traktować go jako spam.Zróbmy coś razem. Niech cwaniak nie czuje się bezkarny. PozdrawiamJuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Sama nazwa sklepu już dużo mówi .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juko Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nie czytałem wcześniej komentów na necie. Błąd.Ale wcześniej już tam robiłem zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) klasyka... Edytowane 13 Listopada 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Przykre jest to, ze sk!@#$ (inaczej tego k@#$a nie można nazywać) oszukuje od kilku lat jak gdyby nigdy nic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi