HM_62_Pike Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam. Właśnie zobaczyłem ten multiplikator za 260 złotych, nowy. Łowił ktoś nim na Slidery 10 S - bo do nich ew. bym potrzebował - i może coś o nim powiedzieć? Od wielu lat mam okumę aluminę spinningową i na początku były z nią problemy, ale okazało się, że materiały są dobre, tylko jest źle poskladana fabrycznie - ktoś mi ją zrobił i jest jednym z moich ulubionych kołowrotków, stąd pytanie o tą castingową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 fajna maszynka użyj wyszukiwarki trochę o nim pisałem i nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 przerobiłem swego czasu ową aluminkę bardzo fajny multik jak nie jeden z lepszych jeśli chodzi o okumę. dobrze spasowany i płynny. do sliderów 10 spokojnie się nada i nic mu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie mogę znaleźć tych wcześniejszych wypowiedzi forumowiczów na temat tej Okumy - byłbym wdzięczny za link - ale i tak chyba się skuszę, choć nie planowałem, bo tak entuzjastycznie się o niej wypowiadacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jeśli możesz kupić w dobrej cenie to bierz. tutaj klient wystawia aluminke na którą się wymienił ze mną http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=8365.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Już rozmawialiśmy i nie dogadaliśmy się Ja kupię za 263zł w sklepie razem z kosztem przesyłki, z pięcioletnią gwarancją, więc ile mógłbym dać za używkę? Bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zamówiłem tę Aluminę Zastanawiałem się jeszcze nad Okumą Calerą, bo niewielka różnica w cenie, a nowszy model, ale nie znam o niej żadnych opinii - przypuszczam, że to to samo - więc biorę tamten. Jak dostanę ją do ręki, to wyślę do pracowni razem z kijkiem, by był zrobiony pod nią, i znów będę miał zestaw castingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A jeszcze nie dawno ktoś wystawiał stare curado 201B, w b.d stanie z pudełkiem, za podobną cenę i nikt nie chciał go brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 calera to nie nowszy bo wyszły razem a raczej ubiższy model o mniejszym przełożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No to jeszcze lepiej. Ale ciekawe dlaczego nie ma już tej Aluminy w nowej ofercie Okumy, (czy też Dragona). Nie słyszałem złych opinii o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie wypaliło mi z Aluminą - zamówiłem Team Dragona. Wie ktoś coś o tym kołowrotku? Ja mam Team Dragona zwykłego - mają też moi znajomi - i jestem zachwycony tym kołowrotkiem. Kto łowił tym multikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 skoro zamówiłeś to po co pytać sam stwierdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie wypaliło mi z Aluminą - zamówiłem Team Dragona. Wie ktoś coś o tym kołowrotku? Ja mam Team Dragona zwykłego - mają też moi znajomi - i jestem zachwycony tym kołowrotkiem. Kto łowił tym multikiem? Multiplikatory Dragona są bardzo niebezpieczne. Nie powinno się ich kupować.Jeden z moich znajomych kupił taki kołowrotek i następnego dnia miał torsje, które ustały dopiero gdy oddał kołowrotek do sklepu.Ja i moi znajomi łowimy multiplikatorami castingowymi Rumpol LBP 1000 i mamy wspaniałe wyniki, głównie pod Łowiczem na Rydwanie: w naszej ekipie metrowy szczupak jest właściwie powszednim chlebem. Z pogardą i politowaniem patrzymy na lamusów, którzy ganiają z Dragonami, Okumami, Jaxonami: ich sprzęt jest po prostu za drogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 @Busz231, no bo jak się coś nowego kupuje, tak na czuja, to człek chciałby wiedzieć czy ci, którzy użytkują od jakiegoś już czasu, są zadowoleni, czy też należy przygotować się na rozczarowanie. Taka ludzka natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nie wypaliło mi z Aluminą - zamówiłem Team Dragona. Wie ktoś coś o tym kołowrotku? Ja mam Team Dragona zwykłego - mają też moi znajomi - i jestem zachwycony tym kołowrotkiem. Kto łowił tym multikiem? Multiplikatory Dragona są bardzo niebezpieczne. Nie powinno się ich kupować.Jeden z moich znajomych kupił taki kołowrotek i następnego dnia miał torsje, które ustały dopiero gdy oddał kołowrotek do sklepu.Ja i moi znajomi łowimy multiplikatorami castingowymi Rumpol LBP 1000 i mamy wspaniałe wyniki, głównie pod Łowiczem na Rydwanie: w naszej ekipie metrowy szczupak jest właściwie powszednim chlebem. Z pogardą i politowaniem patrzymy na lamusów, którzy ganiają z Dragonami, Okumami, Jaxonami: ich sprzęt jest po prostu za drogi. @chub, dobre podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM80 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To jest 'podsumowanie kogoś, kogo nie stać na drogi sprzęt i zieje nienawiścią do tych, których stać. A Tomek ma wędek za kilka tysięcy, więc na pewno Panowie rozumieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek001 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To jest 'podsumowanie kogoś, kogo nie stać na drogi sprzęt i zieje nienawiścią do tych, których stać. A Tomek ma wędek za kilka tysięcy, więc na pewno Panowie rozumieją? A zdaniem tych bardziej zamożnych wędkarz z jaxonem to kacap i symbol zacofania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To jest 'podsumowanie kogoś, kogo nie stać na drogi sprzęt i zieje nienawiścią do tych, których stać. A Tomek ma wędek za kilka tysięcy, więc na pewno Panowie rozumieją? C.b.d.o.P.S. Łatwo poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 I kolejne poroże nad kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 C.b.d.o.P.S. Łatwo poszło. chapeau bas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tego się obawiałem.chciałeś wiedzieć więcej to się terz martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tomek, nie zacietrzewiaj się. Parę osób mogło by stanąć w szranki na Rydwanie. Nie będę wymieniał. Akurat to łowisko... a zresztą, nie będę pisał.Nie tędy droga. Chłopaki, nieco przewrotnie, ale radzą dobrze. Nie trzeba od razu rzucać rękawicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 U mnie słowo droższe piniędzy Novis Trzeciego maja łowię na Rydwanie; robimy sobie z kolegami zawody, specjalnie pożyczę od kumpla Jaxona XT-Pro i kto chce niech staje do walki :0 (Oprócz tych od rżnięcia bab - czy jak to tam było - i tych, którym na mocy sylogizmu wyszło, że jak staję w obronie biednych chłopaków, których nie stać na drogi sprzęt, ale potrafią łowić bez echosond, to sam łowię tanim sprzętem Krystian też to zauważył. Koniec tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zatem połamania, w tym czasie będę daleko od Łodzi, ale umówimy się na Rydwanie, gwarantuję Ci. Do zobaczenia Tomek nad wodą Sorry za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Piotrek, ale my chyba tam nie będziemy rywalizować? Na cholere nam to? Daj znać, jak będziesz jechał na Rydwan, może ja też akurat tego dnia będę mógł tam być. Pozdrawiam A w temacie: nie mam już zdrowia do gościa, co najpierw mi sprzedawał Aluminę ale nie wyszło, potem Team Dragona - też dziś zatelefonował, że odda pieniądze bo coś tam; wkurzyłem się i kupiłem w końcu Okumę u innego, tyle że drożej. Ten może nie nawali. W piątek powinienem mieć ją. Miałem przez kilka lat Okumę VS Baitcaster i dobrze się spisywała, toteż jestem pełen nadziei na mocy zasady racji dostatecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi