Skocz do zawartości

Sprzęt AGD

Artech

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam od 5 lat szajsunga, chłodzi i mrozi jak zły. Jak za często pootwierasz drzwi latem, to potrafi zamrozić pomidorka   :D

Latem w szajsungu jak coś dotyka tylnej ścianki to rzeczywiście potrafi przymrozić. Jednak ja uważam to za wadę tej lodówki.

Cześć. 

Polecam tą.  Myślę że w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz . Mam trzy lata . Praca wzorcowa . Temperatury też.  Zależy czego szukasz . Poczytaj w necie o firmie. Warto.

https://www.mediaexpert.pl/lodowki/lodowka-haier-a3fe742cmj,id-757733

• Like 1

Były już różne tematy w cafe. O komórkach, kompach, zestawach audio i kina domowego, ale o AGD nie znalazłem.

Żona suszy mi głowę o suszarkę  :P  Problem w tym że musi być slim, a takich na naszym rynku niewiele w sumie 3 firmy... a w zasadzie 2 bo Candy i Hoover to jeden pies. Do tychże dołączyło niedawno Beko.

Jakie macie doświadczenia z tymi firmami? A może ktoś używa suszarek Candy, Hoover albo Beko?

No to tak. Suszarki Slim no może i fajne ale niefunkcjonalne.  

Pralkosuszarki odradzam. 

A teraz o suszarkach oczywiście do ubrań. 

TYLKO i wyłącznie z pompą  ciepła!!!

Jeżeli ktoś pisze że grzeją łazienkę jak szalone to znaczy tylko jedno !!! Uszkodzona pompa ciepła.  To samo jak ciuchy zmniejsza.  Uszkodzona regulacja temperatury Ale to ma związek z pompą. 

Wszystko co napisałem to z doświadczenia.  

Miałem model beko i od pierwszego dnia grzałka łazienkę . Ale i tak wytrzymała 6 lat.  Naprawa miała kosztować uwaga 1600 zł mam wycenę z serwisu. 

Ale kupiłem też beko tylko nowszy model . I chodzi drugi rok. 

Nigdy ciuch nie zmniejszony i nic nie grzeje.  Znaczy minimalnie . Ale to musi być.  Mam model DS 8433 RX  Beko. 

Poczytać pomyśleć.  Przekonać żonę będzie Pan i Pani zadowolony. 

Pozdrawiam. 

I przyjemnej lektury. 

• Like 1