bartsiedlce Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Sprawdzę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Ja mam od 5 lat szajsunga, chłodzi i mrozi jak zły. Jak za często pootwierasz drzwi latem, to potrafi zamrozić pomidorka Latem w szajsungu jak coś dotyka tylnej ścianki to rzeczywiście potrafi przymrozić. Jednak ja uważam to za wadę tej lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Mój mrozilnik to RL34HGPS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Podziękował! Nareszcie jakiś konkret! Szkoda, że już model nie produkowany, ale może wyśledzę następcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Sprawdź tutaj - https://www.komputronik.pl/product/124968/chlodziarko-zamrazarka-samsung-rl34hgps-combi.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Cześć. Polecam tą. Myślę że w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz . Mam trzy lata . Praca wzorcowa . Temperatury też. Zależy czego szukasz . Poczytaj w necie o firmie. Warto. https://www.mediaexpert.pl/lodowki/lodowka-haier-a3fe742cmj,id-757733 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Były już różne tematy w cafe. O komórkach, kompach, zestawach audio i kina domowego, ale o AGD nie znalazłem.Żona suszy mi głowę o suszarkę Problem w tym że musi być slim, a takich na naszym rynku niewiele w sumie 3 firmy... a w zasadzie 2 bo Candy i Hoover to jeden pies. Do tychże dołączyło niedawno Beko.Jakie macie doświadczenia z tymi firmami? A może ktoś używa suszarek Candy, Hoover albo Beko?No to tak. Suszarki Slim no może i fajne ale niefunkcjonalne. Pralkosuszarki odradzam. A teraz o suszarkach oczywiście do ubrań. TYLKO i wyłącznie z pompą ciepła!!!Jeżeli ktoś pisze że grzeją łazienkę jak szalone to znaczy tylko jedno !!! Uszkodzona pompa ciepła. To samo jak ciuchy zmniejsza. Uszkodzona regulacja temperatury Ale to ma związek z pompą. Wszystko co napisałem to z doświadczenia. Miałem model beko i od pierwszego dnia grzałka łazienkę . Ale i tak wytrzymała 6 lat. Naprawa miała kosztować uwaga 1600 zł mam wycenę z serwisu. Ale kupiłem też beko tylko nowszy model . I chodzi drugi rok. Nigdy ciuch nie zmniejszony i nic nie grzeje. Znaczy minimalnie . Ale to musi być. Mam model DS 8433 RX Beko. Poczytać pomyśleć. Przekonać żonę będzie Pan i Pani zadowolony. Pozdrawiam. I przyjemnej lektury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Taki temat: biała płyta indukcyjna klasy premium. Piękna jest elica nikolatesla ale niestety nie zmieści się piekarnik pod nią. Co sądzicie o produktach firmy Smeg? Jakieś inne typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dzisiaj przeszła suszarka. Nie chciałem Beko bo turecka, to mam Candy made in Turkey... ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ja tak tylko dodam że w dobie globalizacji wszyscy produkują dla wszystkich. Nightshift - BoschDayshift - Beko czy inne Nie ma praktycznie znaczenia jaką markę się kupi i tak to jest ten sam sprzęt tylko wygląd inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi