jacus Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 3,500 tysiaca turus ukko i rapali czeka na nowego wlascicielahttps://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/suche-angler-sammler-investor-kapitalanleger-biete-ueber-3-500-stueck-rapala-turus-ukko-wobbler-sammlung-konvolut-338788075 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Cena zaporowa, nie opłaca się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Imponująca kolekcja.Oby znalazł się nabywca, kolekcjoner. A nie przedsiębiorca z kalkulatorem w oczach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Kolekcjoner z duużą kasą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Kupił bym ale mam już jedną Rapale Magnum wśród prezentowanych na fotkach (tą nie malowaną) więc muszę odpuścić ... po co mi dubel?! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Kupił bym ale mam już jedną Rapale Magnum wśród prezentowanych na fotkach (tą nie malowaną) więc muszę odpuścić ... po co mi dubel?! Podejrzewałem, że będziesz zainteresowany ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Co prawda nie mam zamiaru kupować ale ... Ktoś sie orientuje co to za strona, servis ten willhaben ? Czy to moze coś na kształt "Wish" gdzie handluje sie podróbkami na potęgę ? Edytowane 20 Listopada 2019 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Co prawda nie mam zamiaru kupować ale ... Ktoś sie orientuje co to za strona, servis ten willhaben ? Czy to moze coś na kształt "Wish" gdzie handluje sie podróbkami na potęgę ?to portal prywatnych austriackich ogloszen.Ryzyko, ze trafi sie na podrobke istnieje zawsze ale w tym wypadku, to raczej watpliwe.Kupiony towar przewaznie odbierasz osbiscie i placisz z reki do reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Rezerwacja na godzinkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Panie jaka rezerwacja ? Już dawno podzielone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Wzionbym poz 1 444 567 1777 2666 3000 jakbyś rozdzielal. Na poz3111 widzę lekki odprysk lakieru . Czy była jakaś kolizja? Edytowane 24 Listopada 2019 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Z dnem bo niestety oprócz mułu trafiło się kilka kamyków na główce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Najwyżej wrócą na giełdę ..jerka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi