foxy77 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tak jak w temacie - jakie macie sprawdzone plecionki fluo - pomarańczowe, czerwone i seledynowe - kt?łre nie tracą szybko swojej barwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Uparcie twierdzę ?źe PP jest dobra. Polecam PP 8slick jeloł lub blu. Myśle ?źe sie tym razem nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Potwierdzam. PP naprawdę długo się trzymają nawet w brudnej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 U mnie jedno łowienie i po kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) .... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 kupiłem po 1szt dragonowskich HM8X - pomarańczową i seledynową - zobaczymy jak na tych się kolor trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Miałem PP z?łłtą przez dwa sezony nie straciła koloru łowiłem w Wiśle i na Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 stren ?ź?łłty najpierw bardzo chlapie farbą a po 7 sezonach jest bardzo blado ?ź?łłty, alo po 7 pełnych sezonach. I niech nikt nie pyta czego nie zmieniałem plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Momoi jig line, czerwona. Nawet jeśli po roku intesywnego u?źywania na sucho wydaje się lekko wyblakła to jak tylko dostanie wody to wraca do intensywnego koloru. Wśr?łd wielu kt?łre przerobiłem najlepsza z łatwo dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A czemu nie np. Biała PP? Jest bardzo dobrze widoczna moim zdaniem. Posiadam Shinobi Fluo, ale ją odradzam bo szybko traci kolor w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 @Bassy czemu nie zmieniałeś plecionki <_< Po latach ka?źda - nawet nieu?źywana traci trochę ze swojej wytrzymałości. A z białych to biały Stren Sonic. Niezwykle wytrzymały przy małych średnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi