tomusss1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam Tak jak w temacie. http://allegro.pl/elektryczny-kompresor-pompka-sprezarka-sam ochodowa-i2214307213.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nie sądzę ?źeby się nadawał to jest praktycznie pompka do k?łł, ja pr?łbowałem takie coś wykorzystać i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samwieszkto Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tomku. To nie jest dobry kompresor . Taki kt?łry ci się przyda musi spełniać parę warunk?łw. 1. Powinien być zasilany z sieci 230V. 2. Musi być cichy . Zwykle kompresory są bardzo chałaśliwe ale są konstrukcje nazywane kompresorami bezolejowymi kt?łre nadają się do u?źycia w domu ( np. w ka?źdej lod?łwce ).3. Musi mieć zbiornik na sprę?źone powietrze ( ?źeby miał szanse sobie odpocząć )4. Musi mieć reduktor ciśnienia , najlepiej z manometrem i z wyłącznikiem ciśnieniowym , oraz zaw?łr bezpieczeństwa. Generalnie taki kompresor mo?źna zrobić nakładem jakichś 100 zł . ale trzeba umieć . Sądzę ?źe ty nie umiesz , więc tego sposobu nie polecam. Mo?źna te?ź go kupić ; ale myślę ?źe min. 250 zł. Mo?źna malować z butli ze sprę?źonym powietrzem ale trzeba mieć butlę , reduktor i co jakiś czas trzeba gdzieś nabić tą butlę. Mo?źna te?ź nie mieć tych wszystkich rzeczy i malować aerografem zasilając go poprzez rurkę , z własnych płuc i tą metodę ci polecam. Na pierwsze woblery ci wystarczy . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mo?źe Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mo?źe Ci się przyda Niezłe tylko k?łłko jest jakby du?źe na ciasne mieszkanko.Ja właśnie te?ź jestem na etapie nabycia kompresora, do tej pory u?źywałem butli ale to drogo wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tego typu kompresorki zupełnie nie nadają sie do malowania poniewa?ź nie mają stałego ciśnieniana, mają tak zwane ciśnienie pulsacyjne i raczej do ?źadnego aero sie nie nadają. Na allegro kupisz za około 200 zł malutki i cichy. Ale jak kolega wy?źej stwierdził musi posiadać reduktor ciśnienia. Nie koniecznie musi być z butlą bo bez butli tez dobrze sie maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomusss1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mo?źe Ci się przyda To sie napewno przyda Wielki plus dla Ciebie Kolego! Innym tez dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomusss1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jak narazie to stać mnie na tą opone od stara hihihi A potem jak kase bd. miał to kupie kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 A powiem Ci kolego ?źe nie wygląda to tak kolorowo w praktyce jak na tym filmie.Kiedyś zainspirowany tym filmem postanowiłem cosik pomalować - pora?źka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomusss1995
Witam
Tak jak w temacie.
http://allegro.pl/elektryczny-kompresor-pompka-sprezarka-sam ochodowa-i2214307213.html
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi