jacekp29 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Kubacki na podium [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 A co się dzieje ze Stochem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 ... jakoś tak ostatnio zaczyna słabo , ale później zawsze się rozkręcał . Mam nadzieję , że i tym razem będzie podobnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Kamil od lat jest w czołówce, miał sezony dominacji nad całą resztą, wygrał chyba wszystko co jest do wygrania, liczenie na to, że znów będzie po kolei zbierał wszystko co jest do zebrania, jest chyba przesadą. To na co możemy liczyć to utrzymywanie się w pierwszej dziesiątce klasyfikacji generalnej i od czasu do czasu podium. On i tak jest fenomenem jeśli chodzi o trzymanie formy przez wiele kolejnych sezonów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dokładnie, jak zbieraliśmy wcześniej wszystko co było do zebrania to było super ale polski kibic oczekuje że tak będzie już zawsze a wszyscy inni się będą patrzyć i podziwiać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 No nie Panowie. Zadałem tylko pytanie (może retoryczne) co się dzieje z Kamilem? Uważacie, że 19-te miejsca w tym jednych z ważniejszych turniejów w tym sezonie to normalka? Staram się zrozumieć i szukam wsparcia w waszych opiniach. Czujecie satysfakcję z wyników jednego z najlepszych skoczków w historii tej konkurencji? A w sporcie to co było jest tylko historią ... to opinie samych skoczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie czuję satysfakcji ale jako kibic mam jeszcze Kubackiego. Miałem na myśli samego Kamila. On nie może przez 5 lat wszystkiego zgarniać bo w tej dyscyplinie w obecnych czasach poziom jest bardzo wyrównany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Kamil ma już 32 lata , jak na skoczka to sporo . Swoje zrobił , jak coś dołoży to tylko się cieszyć. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Panowie , Kamil swoje już zrobił , ale myślę że należało mu się TO !!!! ..... że latka lecą i rosną nowi "lotnicy" też wiadomo/Nawet jeżeli już nie uda mu się zdobywać za każdym razem najwyższych laurów nic się nie dzieje....Poza tym mamy kolejnego i dobrego następcę w osobie Dawida.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Wiek wymaga oszczędzania organizmu. Kryształowa kula to rok ciężkiej harówki. Osiągnięte wcześniej wyniki sprawiają, że on nie musi nic udowadniać. Być może się mylę, ale pozostałe mu sezony będzie traktował celując w jedną, dwie imprezy wysokiej rangi. Z przyczajki i zaskoczenia, jak taki jeden Szwajcar w brylach co to olewał PŚ i ma cztery złota z Igrzysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Tak się składa że Simon zdobywając złoto w Vancouver w 2010roku zdobył również kryształową kulę w tamtym sezonie,pisanie że zrobił to z przyczjki jest sporym błędem. W całej tej historii ciągnie się za nami ból dupy że nie udało się to Małyszowi i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 O ile mnie pamięć nie myli, inni byli faworyci do podium w Salt Lake i Vancouver. Stąd napisałem to co napisałem. I Małysz nie ma tu nic do rzeczy. Pompowane balony nie robią na mnie wrażenia. Ammannowi należą się słowa uznania, bo dokonał rzeczy wielkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) ... i o taką wymianę zdań pomiędzy interlokutorami mi chodziło Edytowane 2 Stycznia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Oczekiwania względem Małysza nie były pompowanym balonikiem,był faworytem ,a że nie wyszło, trudno.Wracając do bieżącego sezonu... w kontekście TCS został jedynie Dawid liczący się w walce o podium, w pierwsze miejsce nie wierzę, choć chciałbym bardzo. Gorzej robi się w drużynie,bo czwartego skoczka brakuje,a i na horyzoncie chyba jednak dziura rocznikowa się szykuję...pożyjemy...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Panowie , Kamil swoje już zrobił , ale myślę że należało mu się TO !!!! ..... że latka lecą i rosną nowi "lotnicy" też wiadomo/Nawet jeżeli już nie uda mu się zdobywać za każdym razem najwyższych laurów nic się nie dzieje....Poza tym mamy kolejnego i dobrego następcę w osobie Dawida.... Dawid to raczej zastępca niż następca, następcy nie widać za bardzo.Jak na moje przewidywania, to i tak nie jest źle, Kubacki liczy się w walce o podium w TCS, Kamil i Piotr w szerokiej czołówce PŚ, nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Bardzo loteryjna pierwsza seria skoków.Komu powiało ten poleciał Ale najważniejsze, że nareszcie Polak miał fart i leciutko mu powiało. Dawid Kubacki na drugim miejscu co daje mu w tym momencie prowadzenie w TCS! Oby tak pozostało Edytowane 4 Stycznia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Miał fart, ale świetnie wykorzystał warunki. Lindvik jest w gazie, Ryoyu jakoś bez błysku, a Geiger chyba jednym skokiem przegrał TCS. Robi się ciekawie. Niech sobie Norweg dziś wygra. Wiadomo o co idzie gra i Polak ma spore szanse, żeby zgarnąć złotego orzełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Norweg się spali a Dawidowi niech szczęście dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 DAWID znowu na PUDLE BRAWOOOOO !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Troszeczkę się pomyliłem, ale super jest. Drugie miejsce Dawida i utrzymanie zdobytego liderowania w TCS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Dawid o włos od wygranej ale i tak pięknie. Jest 2 miejsce i mamy nowego lidera turnieju 4 skoczni Edytowane 4 Stycznia 2020 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Niestety nie oglądałem na żywo, teraz odczytałem wyniki i....jest pięknie. Panowie tylko nie pompujmy balonika...niech Dawid po prostu skończy turniej na miejscu na które zasluży . Finał już wkrótce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 -9.1, -13.3, -13.7. Będzie się działo. Dawno chyba nie było tak równo w czołówce. Zważywszy, że dziś były obawy po 18-tym miejscu w zeszłym roku, to Kubacki wypracował sobie przewagę, wykorzystując potknięcie liderów i Lindvik wydaje się na ten moment najgroźniejszy. A Polak z nielubianej skoczni przenosi się na obiekt, którego jest rekordzistą. Obstawiam zwycięzcę TCS bez triumfu w każdym z konkursów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nie żałuj chłopakowi, niech se raz wygra w turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Po wczorajszych kwalifikacjach, znowu niekorzystne pary dla Kota i Huli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi