"Ż" Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam poszukuje informacji na temat wyżej wymienionego kijka. Najbardziej interesuje mnie jego cena (za używkę) mam okazje go kupić w prawdopodobnie okazyjnej cenie . Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Wyszukiwarka nie esox i nie pokąsa podczas korzystania ... jerkbait.pl-shimano-beastmaster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Chętnie kupię taki kij;) Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Ż" Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Sławek,wczoraj napisałem w tamtym temacie i zero odzewu .... wiec postanowiłem napisać posta , w temacie nie znalazłem informacji na temat aktualnej ceny tego kijaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Na ten temat wątek również istnieje ... jerkbait.pl-pomoc-w-wycenie-sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Witam poszukuje informacji na temat wyżej wymienionego kijka. Najbardziej interesuje mnie jego cena (za używkę) mam okazje go kupić w prawdopodobnie okazyjnej cenie . Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów [emoji4]Najlepiej jak byś poszukał wersji BX albo AX, CX to raczej nie jest już dużo warta, Max ze 150 zł Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Listopada 2019 przez DzikiBill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Im nowszy model,tym gorzej trzyma cenę.SBM zielono-niebieska (pierwsza seria) i AX (druga seria) mają podobne,jeśli nie takie same blanki,tylko inne opakowanie,są mięsiste,pancerne.Od BX zaczyna się twardo,nie wiem,jak z nowszymi,ale mnie zdecydowanie podchodzą te starsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jest temat na forum odnośnie Beastmasterów ponad 100 stron , trzeba sobie poczytać Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Skoro już raz zadałeś pytanie w innym temacie, to nie ma żadnego uzasadnienia do jego dublowania,proszę o przestrzeganie zasad i regulaminów panujących na forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi