marek_k84 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 artykuł MOże kilku nowych fanów przygnać do U Remka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Witam,Rzeczywiście jakieś dwa lata temu rozpoczynałem moje jerkowanie od tego artykułu. Później tylko trzeba ćwiczyć, myśleć i weryfikować to co zrobiło się nad wodą. Fajnie, że ktoś ten artykuł opublikował. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Stary, dobry artykuł z WCWI.Zresztą jeden z pierwszych artykułów o jerkowaniu, który ukazał się w Polsce.Polecam tym, którzy go jeszcze nie czytali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Z całym szacunkiem do osoby, która zamieściła ten artykuł na forum WCWI, ale nie miała do niego praw.Artykuł przetłumaczył Sławek z Jerka i do tej pory nie dostał zgody na jego publikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 przekazałem Autorowi zamieszczenia Twoje wątpliwości. Myślę, że sprawa się wyjaśni... Pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Nie wiem dlaczego ten artykuł jest umieszczony na WCWI z datą 10.2005?Ja czytałem go już na WCWI jakieś dwa lata temu...W artykule jest jasno napisane, że jest to tłumaczenie z niemieckiej gazety, a tłumaczenie podpisali Sławek i JaD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marek_k84
artykuł
MOże kilku nowych fanów przygnać do U Remka
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi