shared Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mam wielką prośbę do posiadaczy Lowrance Mark 5 PRO z polskiej dystrybucji o zeskanowanie albo zrobienie zdjęć instrukcji obsługi. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cześć,Zrobię Ci dziś skany i wrzucę do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Link do PDF'a usuwam po 24h. https://docs.google.com/open?id=0Bwafiyoj9oySTS0xX1AtSXBDUEU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shared Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki @saw_olsztyn. Można usuwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 SAW natrudzić się warto dla podziękowań. Jakby był system dodawania gwiazdek to miałbyś opór ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario78pt Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 a moze ktos posiada instrukcje do lowrance elite 5 hdi bede bardzo wdzieczny moze ja kiedys sie do czegos przydam pozdrawiam z norweskich fjordow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 instrukcja do 5 i 7 HDI to w gruncie rzeczy to samo. posiadam takową, daj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawidos Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 A może do 4x hdi ktoś posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam , kumpel odkupił wyżej wymienioną echosondę , niestety bez instrukcji . Czytał trochę na jej temat z wyżej podanego linku ale nie można tego wydrukować , chciałby sobie wydrukować , czytać praktykować od razu na wodzie . Może ma ktoś z was instrukcje i by mógłby przekazać , zrobić jakieś fotki , wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam , kumpel odkupił wyżej wymienioną echosondę , niestety bez instrukcji . Czytał trochę na jej temat z wyżej podanego linku ale nie można tego wydrukować , chciałby sobie wydrukować , czytać praktykować od razu na wodzie . Może ma ktoś z was instrukcje i by mógłby przekazać , zrobić jakieś fotki , wkleićPodaj mi maila to wyślę rano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Podaj mi maila to wyślę rano. Dzięki i pozdrawiam , wiadomość z mailem wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darioo-d Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Witam. Szukam bezskutecznie instrukcji PL do Lowrance Mark X Pro. Może ktoś posiada takową i chciałby mi udostępnić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
shared
Mam wielką prośbę do posiadaczy Lowrance Mark 5 PRO z polskiej dystrybucji o zeskanowanie albo zrobienie zdjęć instrukcji obsługi. Będę wdzięczny za pomoc.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi