B4rtolek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, ?źe nie było jeszcze takiego tematu. Czy mo?źe zna ktoś dobre i tanie sklepy zagraniczne z niewysoką opłatą za wysyłkę? Pozdrawiam. Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 http://myworld.ebay.com/redfishmagic Około 5 USD za wysyłkę za drobiazgi. Za 10 dni u ciebie. Zamawiam tam krętliki , linki przyponowe, agrafki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 to zale?źy co chcesz kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 http://www.angel-domaene.de/ Wielokrotnie korzystałem, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to zale?źy co chcesz kupić ? Wszystko, co się da. Dziękuję Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja zwykle idę za produktem. Wrzucam w wyszukiwarkę nazwę towaru, wyskakuje -a jak?źe -tuzin sklep?łw i wtedy wybieram spośr?łd nich. Cena towaru, koszt wysyłki, czas oczekiwania, spos?łb zapłaty -por?łwnujesz, decydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tak, ale ja to raczej lubię sobie pooglądać i jak mnie coś zaciekawi to kupić. Poza tym nie mam mo?źliwości zapłaty w inny spos?łb jak PayPal po wcześniejszym przelewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 http://www.angel-domaene.de/ Wielokrotnie korzystałem, polecam. R?łwnie?ź polecam. Troszkę wysokie ceny przesyłek (kołowrotek 20 euro), ale i tak suma summarum jest dość tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek B. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 http://www.tacklewarehouse.comMają sensowne ceny i niezbyt kosztowną dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 O tym sklepie dowiedziałem się od Godski'ego. Te?ź dlatego wystosowałem to pytanie, czy ktoś zna jeszcze inne. Ju?ź sobie upatrzyłem w tym Tacklehouse coś dla siebie. Szkoda, ?źe mają mały asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cześć , na ebayu us mo?źna ustrzelić niezłe okazje ,tylko musisz śledzić na bie?źąco , polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wysyłki najtaniej wychodzą na eBay, no mo?źe poza kolesiami kt?łrzy korzystają z wbudowanego cennika i czasem wychodzą im kosmiczne ceny. Za oceanem jeśli sklep wysyła za granicę to w 99% jest mo?źliwość płatności PayPal, to samo w Japonii. Z tym, ?źe w JP przedmioty bardziej wartościowe, powiedzmy od 50$, to wysyłka gł?łwnie przez EMS. Cena nie jest jakaś straszna, od 20-30$, ale EMS to w większości=cło+vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Z Japonii brałem od sprzedawcy north834 2 Stelle 95 i 98. Jak nowe. Transport niedrogi a towar super. Teraz przymierzam się do TP SW.Cło i Vat niegroźne. Tylko trzeba pogadać. Jak ktoś chce to proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Troszkę wysokie ceny przesyłek (kołowrotek 20 euro) z tego co wyczytałem to 15E, 20E dotyczy przesyłek ponad gabarytowych (wędki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jakie są ceny wysyłki z http://www.tacklewarehouse.com ? Napisali mi, ?źe mam wyb?łr między wysyłką za 95 USD lub 114 USD... Wartość zam?łwienia 35 USD - są to torby wędkarskie wielkości 3600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Przy torbach sztywnych z pudełkami mo?źe tak wyjść, nawet na eBay raczej ni?ź 60$ nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Aha. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
B4rtolek
Mam nadzieję, ?źe nie było jeszcze takiego tematu. Czy mo?źe zna ktoś dobre i tanie sklepy zagraniczne z niewysoką opłatą za wysyłkę?
Pozdrawiam.
Bartek.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi