Slavecky Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 http://www.pzw.org.pl/home/mod.php?dir=rekordy&file=udos tepnione&id_rekordu=83&opcja=rekord# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Bedzie Panie na kotlety ...ledwo wymiarowy sukces.nieładnie hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 jak go dobrze zfotografować to i 92 może miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No i ogólny anturaż Cieknące syfem od petów firanki, lodówa, usmolona bluza... S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ale chyba najistotniejsze jest to ,że wyłowiony z Oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wygrany w karty w oczko lub złowiony na oczko z drutu Nie zwykłem oceniać ludzi po wyglądzie al łowca wygląda rasowoP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Panie wzioł na kotwice tak na oczko-3/0 ,no może 4/0 .ale popływa jeszcze,2 popychacze stoja kolo krzesłą ,jak wiadomo rybka lubi pływać,chociaz jest nieżywa:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 sandaczyna 60-ak... ale duma rozpiera. Ja rozumiem, dac w leb i zjesc. Ale co tu fotografowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie no, fotografować - proszę bardzo, ale to zakrawa bardziej na bezczeszczenie zwłok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Sadzisz ze ta lodowka na glownym planie... nie bez kozery, ze sie tak wyraze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 NIE NO @Slavecki - kozak jesteś !!Ja jak raz weszłem na pzw.org.pl - to mnie ślubna trzy nocki pocieszyć nie mogła takie miałem koszmary P.S.Sławek wisisz mi coś na uspokojenie za to brrrrrrr ...JACSON - qrwa co to za firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 zostawie fotke bez komentarza , co do wielkości tego sandaczyka to PZW się chwali bo to przecież okaz jest, w zeszłym roku w tekscie z zawodów spiningowych określili szczupaczka 1,2kg jako za wspaniałą zdobycz, trofeum prawdziwego wędkarza ( czy coś w tym stylu). A tu prosze 3 z grubym okładem , prawie rekord śąwiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zdjęcie profeska ,62 cm prawdopodobnie ten ryb posiada ale jak waży 3,9 kg. to na tej wadze ja musiał bym ważyć coś ok.124,98 kg. .Może gość kciał się pochwalić lodówą a nie rybą . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 po głębszym zastanowieniu to jednak nic nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak sandacz przy 62 cm ma 3.90 kg to ja jestem...aaa pal licho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://www.pzw.org.pl/home/mod.php?dir=rekordy&id_rekord u=147&opcja=rekord pikeman??i ten chwyt za oczy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurewela, ta strona lepsza niż yotube jakson rulez!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 To kolejny dowód poziomu naszego społeczeństwa. Tabela rekordów lub jak to się nazywa Rekordy na plan to w 80% katalog twarzy nietypowych. Trole którym z nosa można wycisnąć pół litra czystego spirytusu.Jako społeczeństwo jesteśmy na bardzo wysokim drzewie i powoli z niego zaczynamy schodzić. Zachowania naszych wędkarzy, zostawianie syfu nad wodą, zabieranie wszystkiego co się złowi (bo lepiej dać kotu czy świni niż by się miało zmarnować)to konsekwencja ogólnego poziomu demoralizacji i braku szacunku do wszystkiego co nas otacza. Cieszę się że jest choć mała grupka ludzi którym zależy i mam nadzieję, że nowe pokolenia wędkarzy znajdą dobre wzorce. Poza tym mamy potrzebę zmiany nie tylko obyczajów ale i prawa...Ale ten temat już nie raz był wałkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Panowie, nie ma się z czego śmiać, to rzeczywisty obraz naszego wędkarstwa, który został ukształtowany przez PZW. To miał być relaks dla mas pracujących, tak samo jak przyzakładowe ogródki działkowe itp. pierduły, by zabić w ludziach myślenie. Partia myślała za nas, my mieliśmy tylko pracować i nie wnikać. Ten pan na pewno dalej myśli, że jest OK!, I że ten sandacz, to jest to czym powinien się pochwalić, i na pewno się by zdziwił, na te komentarze o lodówkę w tle.Nie bronię tego pana, jest mi go tylko żal, a PZW poprzez swoją stronę, dalej próbuje wpajać swoim członkom myśl przewodnią narodu. Tak będzie nim stara gwardia z ZG, na czele z jej prezesem, nie odejdzie. PZW, to ostatni chyba dinozaur struktur partyjnych, czas na ewolucję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 @joker Święta Prawda to co mówisz,niestety włodarze PZW to pozostałość SYSTEMU niestey ich idee,to też z innej epoki tak odległej od zachodu.jak kogoś zapytasz w polsce jak wyglada wedkarz,pokarzą na dziakda w waciaku ,gumofilcach i germiną+ bonusy wino i fajki,a na zachodzie,chyba sami wiecie.o wodach nie wspomne.pozdrohasior-ten co ma nadzieję na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie rozumiem po co walkowac takie tematy?Cos jest i w nas ze starych czasow, bo duzo lepiej sie oglada i dyskutuje o tym, jak przyjechal burak i narobil wsi niz o jakichs pozytywach.Tlumaczy troche, co prawda to, ze tych pozytywow niezbyt wiele...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 @Gumofilc Musimy się gdzieś wyżalić, od czasu do czasu A pozytywnie to jest w tematach,gdzie użytkownicy wklejają zdjęcia wypuszczonych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 @ PopperZanim napisałem te słowa: Wyżalić czy wyżyć? Zauważ, że jest w tym pewna różnica.Tu dostało się starszemu gościowi i jego lodówce. Gdzie indziej, może w zupełnie innej galerii, przejedziemy się po czyimś ogródku, fototapecie z wodą w tle lub po innych elementach wyposażenia wnętrz.Zapominamy, że nie każdego Bozia obdarza po równo, czy to zmysłem estetycznym, czy artystycznym (fotka pstrykana z 350D), czy umiejętnościami wędkarskimi (chwalić się nie ma czym ale chwalić się lubimy). Czasem myślę, że nie lubimy samych siebie A dosadniej mówią to taki lekceważący i pogardliwy sposób traktowania innych ludzi przez niektórych userów jest jeszcze bardziej obrzydliwy niż te martwe ryby na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Wiesz @cezorator myslalem o tym ale doszedlem do wniosku ze jestem odmiennego zdania. Mi sie wydaje iz sa pewne rzeczy ktorymi Bozia obdarza po rowno, a przynajmniej tak zakładamy i musimy zakładać by budować cywilizację. Mam ty na mysli na przyklad szacunek dla zycia. Dla zycia drugiego czlowieka ale takze dla innego stworzenia. I nie o to chodzi ze nie mozna ryby zabic i zjesc, mozna. Ale jak widze goscia trzymajacego sandacza jak peto kielbasy nad zlewem, czy szczupaka za oczy na tle zmesmeryzowanej rodziny, to nie widze w nim czlowieka podchodzacego z szacunkiem dla ryby ktora pokonal i zabil, tylko widze Samca Alfa zadowolonego z faktu ze wlozy kawal miesa do gara i zaspokoi tym samym swoje atawistyczne ego. Co nie zmienia faktu iz wyrazajac swoja dezaprobate wobec tego rodaju odhumanizowanych postaw, nie powinnismy sie posuwac zbyt daleko - z tego samego powodu jak powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Slavecky
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi