Slavecky Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 http://www.pzw.org.pl/home/mod.php?dir=rekordy&file=udos tepnione&id_rekordu=83&opcja=rekord# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Facet naprawdę wygląda jak prawdziwy wędkarz polski .I jakie profesjonalne zdjęcie z kuchnią w tle ...I tak dobrze bo czasem widać że rybka już jest wypatroszona i sztywna po siedzeniu w lodówce .Pewnie wszystkich sąsiadów zaprosi na ucztę i żonka zrobi fileciki... Do tego obowiązkowo WYBOROWA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 @cezoratorUsunąłem swój post (jak widać nieco za późno) aby nie zaśmiecać.Miał rację Gumo, że temat nie jest wart aż takiego wałkowania@FrikoZawsze będzie dla mnie zagadką, dlaczego tak uwielbiamy popadać w skrajności.A jeśli chodzi o szacunek, to zostawmy go również dla człowieka. Nawet takiego człowieka. Nie znamy Go. Przecież On nie postąpił niezgodnie z regulaminem. Rybę złowił, zapewne, w dozwolonym terminie. Ryba trzymała wymiar. Że przesadzł z wagą? Ludzkie słabostki są czasem śmieszne ale wybaczalne.A że zjadł? Cóż to też jest dopuszczalne. A że chciał się pochwalić? ....Cóż, może to nie On, może to fotografujący uczył się kadrowania swym 350D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 @popperuwaga o rozdziale fotografowanego obiektu od fotografa jest celna, chociaz mozna by to rozwijac w kierunku np. kto wyrazil zgode na publikacje zdjecia etc etc Mysle ze zaczynamy w tej dyskusji wchodzi w obszary ktore wyraznie wykraczaja poza tematyke wedkarska, totez zgadzam sie z Tobą i z @Gumo ze chyba czas zakonczyc watek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Mysle ze zaczynamy w tej dyskusji wchodzi w obszary ktore wyraznie wykraczaja poza tematyke wedkarska, totez zgadzam sie z Tobą i z @Gumo ze chyba czas zakonczyc watek Pozdrawiam A ponad to co napisał Friko to miałbym prośbę by już tego typu wątków nie zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Przeczytalem ta dyskusje i troche mi sie cisnienie podnioslo. Jezdzicie po jakims dziadku (fakt, ze zdjecie nie jest najwyzszych lotow), ktory wzial 60cm sandaczyka, ale jakos nie zauwazylem slow krytyki na temat kelcikow ktore dostaly w leb. Kelcikow? Kelcin raczej powinienem napisac. A jesli chodzi o jakosc miesa, to potarlana troc nadaje sie ewentualnie na maczke rybna a nie na stol. Wstyd i obciach. Zycze smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Masz rację Lukomat,też zauważyłem ,że chyba większość zdobyczy z pomorskich rzek jest zabijana..smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Slavecky
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.