Friko Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Chcielibyśmy Was zaprosić na nasze tradycyjne spotkanie świąteczno-noworoczneSpotkanie odbędzie się 27.12.2019 - piątek - start o 18:00 Spotykamy się w Tawernie Korsarz przy ul. Gostyńskiej 45 , lokal znany Wam z lat ubiegłych. http://www.tawernakorsarz.pl/kontakt/ https://jakdojade.pl/warszawa/trasa/?tc=52.24396:20.96568&tn=Tawerna%20Korsarz Spotkanie nie będzie miało żadnego motywu przewodniego, lecz chcielibyśmy aby każdy mógł‚ pochwalić się sukcesami, przygodami wędkarskimi oraz planami na nadchodzący rok. A przede wszystkim przybić piątkę z dawno nie widzianymi kumplami Zapraszamy również osoby które chciałyby zaprezentować w doborowym gronie swoje rzemiosł‚o, ciekawe nabytki wędkarskie itp Miejsce mamy zarezerwowane na dole (poziom -1, cała sala nasza) Proszę aby chętni dopisywali się do listy obecności: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 1.friko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 1.friko2. godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ...tradycyjnie...3. bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 1.friko2. godski3. bob744. Fatso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 I ja ...mam nadzieję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jeśli nic planów nie pokrzyżuje zajrzę ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Muszę się pojawić, żeby po impezie odwieźć do domu Roberta. Miło będzie się z Wami zobaczyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) i już po 4 pogubili się Koledzy..."Proszę aby chętni dopisywali się do listy obecności:" Edytowane 26 Listopada 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Nie ma problemu, sie uaktualni sie będziesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na 99% będę. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 aktualizacja: 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin dobrze idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Nie ma problemu, sie uaktualni sie będziesz?Z chęcia bym poznał kilku ananasków osobiście ale nie wiem czy dam radę się wyrwać cichcem z domu i dojechać jakimś pojazdem szynowym. Knuje intrygę i spr plan podróży 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Cichcem nie dasz rady. To impreza dwudniowa co do dzisiaj było tajemnicą poliszynela ???? Zdradziłem Ci ten fakt abyś był dwukrotnie bardziej przebiegły w knowaniach i dwa razy bardziej się postarał ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ... beef jerky z rena spakój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Dwu dniowa?! To dlaczego, po zeszłorocznej, piątkowej imprezie, dowiedziałem się nieoczekiwanie , że dziś to niedziela i jutro mam iść do roboty???!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Może start był w sobotę a nie w piątek Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jak go odstawialiśmy z Dominikiem pod chałupę, nic nie wskazywało na to, że pokiełbaszą mu się dni tygodnia. Chyba, że zamiast do łóżka, dał dyla na afterkę? Trzebaby zasięgnąć jezyka u Drugiej Połowy. Może pamięta, jak to było z naszym Muzealnikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Nieskończenie jestem Wam wdzięczny, że mnie odstawiliście... ale czy pod moją chałupę???!!! Ale dajmy temu spokój. Po co ludzi zrażać ...lub nadmiernie zachęcać do przyjścia do Korsarza? Edytowane 26 Listopada 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Może start był w sobotę a nie w piątek Robert Start to zawsze wiadomo kiedy jest tylko lądowanie czasem się opóźnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Z chęcia bym poznał kilku ananasków osobiście ale nie wiem czy dam radę się wyrwać cichcem z domu i dojechać jakimś pojazdem szynowym. Knuje intrygę i spr plan podróży … jak nie cichcem, to po prostu zerwij się ze smyczy, tłumaczenie o ,, pomroczności jasnej" zostawisz na po Trzech Króli, a my Cię ugościmy % i sałem... Edytowane 26 Listopada 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Chętnie dołączę i ja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jeśli ogarnę transport i nocleg, będę, kolejny raz. Mam nadzieję, że wszystko się uda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 … taa… uda są dwa... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi