Nika Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Mam pytanie do @Friko - ponieważ występuję na zlotach zawsze w duecie z Zivą - małą uroczą i przytulaśną psiną a spotkanie jest w knajpie - mogę ją zabrać czy muszę szukać opiekunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Aktualizuję listę 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb20. Czechofil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Aktualizuję listę 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb20. Czechofil21. De'Ptak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Mam pytanie do @Friko - ponieważ występuję na zlotach zawsze w duecie z Zivą - małą uroczą i przytulaśną psiną a spotkanie jest w knajpie - mogę ją zabrać czy muszę szukać opiekunki?Zadzwoń do knajpy i zapytaj czy można wejść z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 a może Ziva robić za przewodnika ? Któremuś z kolegów się zamaluje oczko w okularze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Zadzwonię jeskli @Friko nie znajdzie odpowiedzi???? nie chcę Mu wchodzic w kompetencje organizatora ???? Ziva ma nosa - jako przewodnik idealna zawsze mnie do domu doprowadza ???????????? Edytowane 29 Listopada 2019 przez Nika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Wzorowy psiak Mówią, że pies jest prawdziwym przyjacielem człowieka ... ale to kot nie pokaże policji podczas rewizji, gdzie masz w domu skitraną maryśkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 TaDamm.Kot zawsze omawia pył węglowy,no chyba,że warkoce t.zn. mantruje.Maryśka schowaj kota psy węszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Wszystkie dwa kolegi z pracy pobrali wolne , jestem sam do końca roku. Jak dyrekcji nic do głowy nie przyjdzie to jestem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb 20. Czechofil 21. De'Ptak22. Ezehiel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Marcin widze że i Ty będziesz.może te pióropusze zabież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Marcin to nie zapomnij tych pióropuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Marcin to nie zapomnij tych pióropuszy.Wiem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Wzorowy psiak Mówią, że pies jest prawdziwym przyjacielem człowieka ... ale to kot nie pokaże policji podczas rewizji, gdzie masz w domu skitraną maryśkę Robert . Mój dziadek w czasie II światowej trafił na Pawiak właśnie przez węszącego kota i to kota własnego chowu .Ale to długa historia , na szczęście z komediowym zakończeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Całe szczęście bo z początku zabrzmiała strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Ty nie opowiadaj o dziadku, tylko dopisz się do listy. Pojawi się jeden wiślany ekspert, to może i drugi się skusi (wyrywając się spod kurateli małżonki). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Całe szczęście bo z początku zabrzmiała strasznie Dla dziadka zakończyło się szczęśliwie , dla kota dokładnie odwrotnie . Ty nie opowiadaj o dziadku, tylko dopisz się do listy. Pojawi się jeden wiślany ekspert, to może i drugi się skusi (wyrywając się spod kurateli małżonki). Jak do tej pory byłem na wszystkich spotkaniach .Tradycja ? Czyli będę. 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb 20. Czechofil 21. De'Ptak22. Ezehiel23. Pisarz.........ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgarnij mnie na spotkaniu i opowiedz tę historię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Czy w miarę świeży forumowicze też mogą być ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 ... świeżarki przede wszystkim ...stawiają 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Dla dziadka zakończyło się szczęśliwie , dla kota dokładnie odwrotnie . Jak do tej pory byłem na wszystkich spotkaniach .Tradycja ? Czyli będę. 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb 20. Czechofil 21. De'Ptak22. Ezehiel23. Pisarz.........ewski PiotrProszę dopiszcie mnie do listy:24. Jake 6 Edytowane 1 Grudnia 2019 przez Jake 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 1. friko 2. godski 3. bob74 4. Fatso 5. BOB 6. Slawek Nikt 7. Maciej W. 8. platynowłosy 9. MarCinFin 10. Nika 11. Alexspin 12. SzymusS 13. Silurus 14. krzysiek gżybek 15. Krzysiek P. 16. Anka P. 17. MajKar 18. Fossegrim 19. mikryb 20. Czechofil 21. De'Ptak 22. Ezehiel 23. Pisarz.........ewski Piotr 24. Jake6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Mam pytanie do @Friko - ponieważ występuję na zlotach zawsze w duecie z Zivą - małą uroczą i przytulaśną psiną a spotkanie jest w knajpie - mogę ją zabrać czy muszę szukać opiekunki? Rozmawiałem z Korsarzem i wygląda na to że będziesz musiała poszukać opiekunki, nie zgadzają się na pieska w restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Czy w miarę świeży forumowicze też mogą być ? Jak najbardziej, przecież to świetna okazja żeby się poznać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) @Niusio99 z tym stawianiem to był taki żarcik. Nie stresuj się. Czekamy na Ciebie i przywitamy serdecznie ...wystarczy jedna kolejka dla wszystkich Edytowane 2 Grudnia 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi