mackot_88 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Chociaż na chwilę,ale postaram się wpaść1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb20. Czechofil21. De'Ptak22. Ezehiel23. Pisarz.........ewski Piotr24. Jake625. mackot88 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Rozmawiałem z Korsarzem i wygląda na to że będziesz musiała poszukać opiekunki, nie zgadzają się na pieska w restauracjiDzięki serdeczne za szybkie info szkoda - ale mogłam się spodziewać takiej odpowiedzi mało knajpek pozwala - choć Ziva zachowuje się tam przyzwoicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb20. Czechofil21. De'Ptak22. Ezehiel23. Pisarz.........ewski Piotr24. Jake625. mackot8826. bartsiedlce Problemy logistyczne rozwiązane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb20. Czechofil21. De'Ptak22. Ezehiel23. Pisarz.........ewski Piotr24. Jake625. mackot8826. bartsiedlce Problemy logistyczne rozwiązaneTylko kamizelki wędkarskiej nie zakładaj . Wiesz dlaczego ... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Przed spotkaniem pamiętajcie ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jeśli można to i ja dołączę 1. friko2. godski3. bob744. Fatso5. BOB6. Slawek Nikt7. Maciej W.8. platynowłosy9. MarCinFin10. Nika11. Alexspin12. SzymusS13. Silurus14. krzysiek gżybek15. Krzysiek P.16. Anka P.17. MajKar18. Fossegrim19. mikryb20. Czechofil21. De'Ptak22. Ezehiel23. Pisarz.........ewski Piotr24. Jake625. mackot8826. bartsiedlce27. dreadknight 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) @Friko, jako że będziemy z Niką pierwszy raz, prozaiczne pytanko - jakie "wpisowe" (nie licząc tego co przywieziemy "koszyczkowego") Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ...Alex.. ,,wpisowe", to sprawdzą, czy jesteście na liście... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Nie ma żadnego wpisowego. Mamy zarezerwowaną sale w restauracji - wyżywienie i napoje można zamówić na miejscu we własnym zakresie, w końcu od tego są restauracje Najważniejsze jednak jest to że jest gdzie usiąść i spokojnie pogadać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Hasło na wejście jakie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Na dół trzeba zejść, a potem to już poczujesz ten klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Hasło na wejście jakie będzie ?Musisz wolno powiedzieć do pana -Wolno mijaj kalisz. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Hasło na wejście jakie będzie ?https://www.youtube.com/watch?v=Q5hDZ06esDA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Hasło na wejście takie samo jak na podwojenie naklejek na słodziaki w biedrze... Nie macie się czym zajmować chyba Wbijajcie na dół i wszystko się samo okaże. W tej czarodziejskiej krainie w baśniowy nastrój wprowadza Sławek. Wprowadza jak Nikt 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) I zaprawdę powiadam Wam, że do wprowadzania w nastrój drink bar w Korsarzu zaprowiantowany jest wyśmienicie, ale i my wszyscy też potrafimy się dobrze bawić Zresztą co tu dużo pisać. Dobre towarzystwo to wyśmienity nastój na spotkaniu gwarantowany. Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Sławku, czy z okazji naszego spotkania zmieniłeś awatara? Zacny, podnosi prestiż ... tylko co to z herb? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Dżizas miejsce to jest nam znane, penów nie musimy piać na ten temat. Więc pierwszaki, zapamiętajcie hasło i przyjdzie się spotkać. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ...luzuj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Płyny rozluźniająco-rozweselające będą na pewno. Żeby ułatwić konwersację może dodatkowo jakieś plakietki identyfikacyjne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Płyny rozluźniająco-rozweselające będą na pewno. Żeby ułatwić konwersację może dodatkowo jakieś plakietki identyfikacyjne.Zazwyczaj są. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ...luzuj Robert, jestem odprężony Nie moja wina, że tak odbieracie mój spokój Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Podkręcanie atmosfery to jak gra wstępna przed ... spotkaniem na szczycie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Podkręcanie atmosfery to jak gra wstępna przed ... spotkaniem na szczycie [emoji14] Zaczynam unikać spotkań i szczytów Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Sławku, czy z okazji naszego spotkania zmieniłeś awatara? Zacny, podnosi prestiż ... tylko co to z herb? Herb zmieniony z podwodnego na nawodny Taki choinkowy zgodnie z nadchodzącym okresem. Płyny rozluźniająco-rozweselające będą na pewno. Żeby ułatwić konwersację może dodatkowo jakieś plakietki identyfikacyjne. Identyfikatorki z nickami były co roku. Ja swój mam do dziś, a i na zapas też kilka jeszcze mieć będę. Kto w zeszłym roku miał być, ale z powodów logistycznych nie dotarł na tego też plakietka czeka. Co prawda zeszłoroczna, ale nic na uroku nie straciła Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi