pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Przerwę na chwilę tę dysputę i spytam nieśmiało a tańce to będą ? Bo nie wiem jakie buty mam włożyć :-)Jak ostatnio tańczyłem , to jakiś pijak mi ręce podeptał. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Trzeba było na tylnym napędzie,a nie 4WD...to by tylko lakiery przydeptał.Niestety czasem i lakier porysują jak wpadnie projekt wleczone!?Kedyś zaprosiłem do tańca i dostałem odpowiedź:'Ja nie tańce bo sie poce,jak sie spoce to mnie cuć!'.Niezawsze fortuna bywa łaskawą.???? Edytowane 7 Grudnia 2019 przez trilung 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zawsze mogłeś usłyszeć: "tera nie, ale się dowiaduj" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Widzę - temat butów/woderów wywołał wspomnienia Aż strach jechać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Widzę - temat butów/woderów wywołał wspomnienia Aż strach jechać Oni tak zawsze, a jak przyjdzie co do czego to jak leśne dziadki nad spławikiem- cisza. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Strach i tak jest - bo mi mojego "obronnego" psa nie pozwolili zabrać Będę musiała sama sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Strach i tak jest - bo mi mojego "obronnego" psa nie pozwolili zabrać Będę musiała sama sobie radzić Żebyś tylko nie wyszła z paroma nowymi burkami [emoji14] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Strach i tak jest - bo mi mojego "obronnego" psa nie pozwolili zabrać Będę musiała sama sobie radzić Zawsze możesz zabrać koleżanki jako obstawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ja tam słaba kobieta jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zawsze możesz zabrać koleżanki jako obstawęKoleżanki? A kto lubi konkurencję?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ja tam słaba kobieta jestem Nooo… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Spokojnie panowie ! Alexspin czuwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Alek przychodzi z żoną. Więc na pewno ktoś będzie czuwał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Pożyjemy - zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Powrót z Korsarza będzie trudny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Koleżanki? A kto lubi konkurencję?! Eee,tam lwice polują zespołowohttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DyQNVB1ghR9c&ved=2ahUKEwi48MPv-6_mAhUyyKYKHdQ8AaUQwqsBMAB6BAgFEAQ&usg=AOvVaw14Rh7nbd2Gxv9KwEeTNv89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Ja nie lwica - ja Skorpion 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 niby zima na dworze, a tu tokowisko w pełni na spotkaniu zaś będzie rykowisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Byle nie było słuchania muszli...???? Edytowane 15 Grudnia 2019 przez trilung 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ani płyt... chodnikowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Jeśli miejsca wystarczy to ja i Ryjek przybędziemy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 a spróbuj z Baratkiem nie być.y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 a spróbuj z Baratkiem nie być.yZa późno. Będziemy we dwóch a może nawet we trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 ...czy ktoś się podejmie aktualizacji listy ? Bo już tracę rachubę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 ...czy ktoś się podejmie aktualizacji listy ? Bo już tracę rachubę Eee tam, ta co była ostatnia plus na pewno 2, a może 3 osoby więcej ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi