Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW - 27 grudnia godz. 18:00

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Okres indianki trwa 2-3 godz...

Niestety, u psów 2-3 tygodnie... :(

(...) Samochodem?na kocyku w wozie to może nawet mniejsza trauma niż w hostelu.

Nie ma mowy, nie zostaje sama w samochodzie, zaraz szaleje i włącza "awaryjne"... ;) :(

Taaa..

Widziałem filmik na YT jak pitbul 'rozłożył' wnętrze samojezda...

????

Ha!

Jest jeszcze jedna możliwość:

Można na zmianę obłowić pobliskie Moczydło ,a tam Zivie może się nawet spodobać...

????

Edytowane przez trilung
  • Like 1

I ja niestety muszę z żalem zrezygnować. Skreślcie mnie i Ankę. Utknąłem na inwentaryzacji rocznej jednego z oddziałów. Wczoraj dotarłem o 16ej na Wigilię.. Mam w piątek do 21ej pracę na kompie + roboczą sobotę z wyjaśnianiem różnic..

Może w 2021 się uda w końcu spotkać..

• Like 2

Nie martw się, nadejdzie przełom... Myślę, że Koledzy nie obrażą się na nas i wybaczą niespodzianki losu. :(

No nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie...najpierw okres potem wesele,pępkowe czyli będzie okazja!?razem pośpiewać

???? ???? ciuralla,ciuralla,la...

Edytowane przez trilung

Czy w tym roku będzie można pooglądać, zakupić rękodzieło? Z tego co pamiętam to dwa lata temu Marcin pokazywał swoje obrotówki szczupakowe.

Osobiście chciałbym wysłuchać opinii kolegów na temat okularów Leech, z którymi mógłbym powrócić na giełdę jerkbait, mama partię testową, kilka modeli. Przywieźć?

• Like 1

Ja chętnie zobaczę te okularki, nie wiem jak jest z rozmiarówką oprawek ale jak miałbyś coś do przymierzenia to chętnie. Zwłaszcza w zielonych lub niebiskich szkłach,

Dopadła mnie jakieś przeziębienie co prawda ale postawiłem  się na nogi na tyle że będę :)

• Like 1

Kogo nie było niech żałuje i to okrutnie bo jak co roku było świetnie i tak po prostu normalnie. Porozmawialiśmy o rybkach i nie tylko o nich. Była i wymiana poglądów i to też jak jak najbardziej na plus choć jak wiadomo każdy z nas ma jakieś swoje priorytety i raczej ich broni ???? I na tym urok takich spotkań polega. A przy okazji coś tam zaplanowaliśmy także do zobaczenia nad wodą i może poza nią także ☺

• Like 6

Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie !  Miło było Was spotkać, porozmawiać czy chociażby ścisnąć grabę i złożyć noworoczne życzenia :) ta piwniczka w Korsarzu wydaje mi się też się fajnie sprawdza- jest na uboczu, bez przypadkowych osób, nikt się za bardzo nie "wtranżala" i robi się klimacik nie ;)

• Like 4