Gość trilung Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Okres indianki trwa 2-3 godz...Może szybko poleci?Samochodem?na kocyku w wozie to może nawet mniejsza trauma niż w hostelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Okres indianki trwa 2-3 godz...Niestety, u psów 2-3 tygodnie... (...) Samochodem?na kocyku w wozie to może nawet mniejsza trauma niż w hostelu.Nie ma mowy, nie zostaje sama w samochodzie, zaraz szaleje i włącza "awaryjne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Taaa..Widziałem filmik na YT jak pitbul 'rozłożył' wnętrze samojezda...????Ha!Jest jeszcze jedna możliwość:Można na zmianę obłowić pobliskie Moczydło ,a tam Zivie może się nawet spodobać...???? Edytowane 25 Grudnia 2019 przez trilung 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Taaa..Widziałem filmik na YT jak pitbul 'rozłożył' wnętrze samojezda...(...)Ziva to tylko posokowiec alpejski, ale potrafi narozrabiać niewiele gorzej od pitbula. Nie lubi samotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Alexspin - na takie "psie niespodzianki" zakupiłem klatkę transportowąPolecam bardzo ponieważ rozwiązała mi wiele problemówW domu moja suka traktuje ją jak budę i sprawdziłem że szalejąca suka w cieczce nie zniszczy auta czy mieszkaniaMam używam i polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 I ja niestety muszę z żalem zrezygnować. Skreślcie mnie i Ankę. Utknąłem na inwentaryzacji rocznej jednego z oddziałów. Wczoraj dotarłem o 16ej na Wigilię.. Mam w piątek do 21ej pracę na kompie + roboczą sobotę z wyjaśnianiem różnic.. Może w 2021 się uda w końcu spotkać.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Krzysztof życie.... ale nie martw się będę pił i za Ciebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Co impreza to życie rzuca mi kłody pod nogi.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Nie martw się, nadejdzie przełom... Myślę, że Koledzy nie obrażą się na nas i wybaczą niespodzianki losu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Ja za to jestem już prawie spakowany, bilet PKS za chwilę będzie kupiony [emoji2] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Nie martw się, nadejdzie przełom... Myślę, że Koledzy nie obrażą się na nas i wybaczą niespodzianki losu. No nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie...najpierw okres potem wesele,pępkowe czyli będzie okazja!?razem pośpiewać ???? ???? ciuralla,ciuralla,la... Edytowane 26 Grudnia 2019 przez trilung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Czy w tym roku będzie można pooglądać, zakupić rękodzieło? Z tego co pamiętam to dwa lata temu Marcin pokazywał swoje obrotówki szczupakowe. Osobiście chciałbym wysłuchać opinii kolegów na temat okularów Leech, z którymi mógłbym powrócić na giełdę jerkbait, mama partię testową, kilka modeli. Przywieźć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ja chętnie zobaczę te okularki, nie wiem jak jest z rozmiarówką oprawek ale jak miałbyś coś do przymierzenia to chętnie. Zwłaszcza w zielonych lub niebiskich szkłach, Dopadła mnie jakieś przeziębienie co prawda ale postawiłem się na nogi na tyle że będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Mnie się organizacyjnie posypało i nie stawię się, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ja za to chyba będę. Zabiorę zagraniczne wydania Wędkarza doskonałego w mojej biblioteczce - niemieckie (1958), szwedzkie (1965) i rosyjskie (2010). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Niestety odpadam Panowie.Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zajrzę i ja . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ja niestety nie mogę być. Może za rok.:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Było super.Dziękuję wszystkim ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Kogo nie było niech żałuje i to okrutnie bo jak co roku było świetnie i tak po prostu normalnie. Porozmawialiśmy o rybkach i nie tylko o nich. Była i wymiana poglądów i to też jak jak najbardziej na plus choć jak wiadomo każdy z nas ma jakieś swoje priorytety i raczej ich broni ???? I na tym urok takich spotkań polega. A przy okazji coś tam zaplanowaliśmy także do zobaczenia nad wodą i może poza nią także ☺ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Sławek, ja się z Tobą nie oglądam, bo później wracam zygzakiem Fajnie było Was zobaczyć. A gdy się przeludniło pewien spokojny muzealnik skradł show, kto by pomyślał... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nie byłem i żałuję ale właśnie wychodzę do pracy i nie mam pojęcia czy na 10h czy np. na .....godzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Wszystko dobrze tylko gdzieś posiałem przynęty za prawie dwie setki. Spory kartonik. Zadzwonię później do Korsarza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie ! Miło było Was spotkać, porozmawiać czy chociażby ścisnąć grabę i złożyć noworoczne życzenia ta piwniczka w Korsarzu wydaje mi się też się fajnie sprawdza- jest na uboczu, bez przypadkowych osób, nikt się za bardzo nie "wtranżala" i robi się klimacik nie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Mnie od rana ten Dadaj chodzi po głowie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi